2777
2789
عنوان

برای اولین بار داشتم عاشق میشدم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 52 پست
نه اگه گروه رو ترک کنم میگه این عاشقم بوده که ترک کرده چون که یه جورایی خوانندس

بذار بگه

تو ارزش خودتو حفظ کن

حرف مردمو به کتفت بگیر 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش پس تو گروه ک همه توش هستن با پسرا لاس میزنم تا ببینه خوبه؟اونم تو گروه هست

عزیزم کلا لاس زدن با پسرا رو بزار کنار

الکی عکس بزار تو گروه بگو دوست پسرم هست

عکس یکی که خودت می‌شناسی و بقیه نمی‌شناسم

برادر یا جوونی های پدرت 

کاش میفهمیدنکاش می فهمیدنقبل از اینکه دلشون داغون بشهعزتت له بشهنمی دونم چرا در مقابل بقیه که بهش می ...

متاسفانه اصلا حرف تو گوششون نمیره ، من خودمم مجردم ولی دیگه چشم هامو نبستم رو واقعیت ها نمیدونم چرا با به لایک و پیام فکر می کنند طرف عاشق شده زود وابسته می شند ، به قول شما ای کاش با دید منطقی و چشم باز به جریان نگاه کنند و صدمه نبینند ولی بعید میدونم حرف گوش کنند .

من خودم همیشه از تجربه های بزرگتر ها استفاده می کنم هیچ وقت از نصیحت های بقیه راحت رد نمیشم .

متاسفانه اصلا حرف تو گوششون نمیره ، من خودمم مجردم ولی دیگه چشم هامو نبستم رو واقعیت ها نمیدونم چرا ...

هوووووف نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

باش همین کارو میکنم

بعدم دوستان راست میگن

بزار چند روز شد بگو دوستان من برنامه کاری م فشرده هست و نمیتونم تو گروه حضور داشته باشم

بعدشم ترک کردن گروه

یجور باکلاسی رفتار کن، یجوری که سرت شلوغ کارهای مهم تره 

که فکر هم نکنه علافش هستی یا عاشقش بودی

از همین سن به خودت یاد بده برای خودت ارزش قائل باشی 

بعدم دوستان راست میگنبزار چند روز شد بگو دوستان من برنامه کاری م فشرده هست و نمیتونم تو گروه حضور دا ...

نه دیشب یکی گفت من میخوام ترک کنم ترک کرد و رفت،پسره فوری گفت که این عاشقم بوده من میخوام ی کار دیگه بکنم

قید شو بزن وقتی یه نفر تو زندگیش ، چرا دوست داری خودتو آزار بدی آخه قبول کن آدم مناسب تو نبود

نه دیگه نمیرم پیویش پیام نمیدم،فقط میرم تو گروه جلو چشش با پسرا حرف میزنم بترکه

نه دیگه نمیرم پیویش پیام نمیدم،فقط میرم تو گروه جلو چشش با پسرا حرف میزنم بترکه

خب الان چه فرقی کرد ؟!!! 

من میگم صبر کن آدم درست و سالم نصیبت بشه تو میگی من با این گرگ حرف نمی زنم می رم با گله گرگ ها صحبت می کنم ؟! 

آخه تو اولویت اون شخص نیستی اصلا ، برای پسرها اصلا مهم نیست تو برو با هزار نفر باش چون برای ازدواج میخواند بازم میاند سراغت مثل همون هزار نفر قبلی چون هدف هاشون یکیه .

زنش نیستی که بگه زن یکی خدا یکی .

خب الان چه فرقی کرد ؟!!! من میگم صبر کن آدم درست و سالم نصیبت بشه تو میگی من با این گرگ حرف نمی زنم ...

خب چیکار کنم ببین نمیتونم گروه رو ترک کنم اما راه دیگه ای هست بگو لطفا