2777
2789
عنوان

برای اولین بار داشتم عاشق میشدم ک

351 بازدید | 52 پست

با یه پسره آشنا شدم از تو ی برنامه ای،بعدش پیام میدادیم خیلی خوب بودیم،با همه خیلی مهربون بوداما تو چت با من بهم عزیزم،قلبم،هزار تا چیز دیگه می‌گفت خیلی بهم اهمیت میداد،تا اینکه دیشب ی گروهی هست خیلیا توش هستن گفت ک دوست دختر دارم عکسشو گذاشت اما فقط وقتی عکسو گذاشت فقط برای من پیام می‌فرستاد و میگفت،خوب کردم؟دوس دخترم چطور بود؟بعد من از ناراحتی دیگ حرف نزدم همش میگفت چرا ساکت شدی،چرا حرف نمیزنی،اصلا نمیدونم این رفتاراش چیه دیشب تا صبح نخوابیدم ترو خدا نگید ولش کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من قلبم پیششه خیلی حالم بده

عزیزم من یکی سه سال از عمرمو گرفت باوعده ازدواج و خیلی چیزامو ازم گرفت که دیگه برنمیگردن تهشم خیلی راحت گفت میخواستی نکنی من الان شرایط ازدواج ندارم و رفت.....پس خداروشکر کن هیچ چیزی از دست ندادی

و دوباره به دختر دیگه افتاد تو تلهههه ، چرا فکر می کنید با دو تا چت پسرا کشته و مرده تون می شند ؟!!!!

میگی مهربون بود و..... خب اونم آدم اخلاقش کی رو دیدی تو چت بد باشه اونم با دخترهاااا

عزیزم من یکی سه سال از عمرمو گرفت باوعده ازدواج و خیلی چیزامو ازم گرفت که دیگه برنمیگردن تهشم خیلی ر ...

اما من برای اولین بار واقعا داشتم عاشق میشدم💔