2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد تا دلت بخواد 

موقع جهیزیه و خرید داماد هیچ پولی ندادن حتی نگفتم پول داری میخوای خرید کنی 

الان باردارم من توقع سیسمونی نداشتم چون خودم و همسرم همه چی خریدیم ولی مادرم اومد خونمون یه دونه لباس برای بچم نخرید با خودش بیاره 

من میرم خونشون کلی سوغاتی میبرم ولی اومد خونمون فقط ۴تا دونه کلوچه آورد 

۲ماه و نیم خونم بود ما همش میبریم رستوران و بستنی و آبمیوه حتی ۱بار تعارف نزد مهمون من بستنی 

پول بلیط هواپیما رفت و برگشتش ۱۰ ساله من میدم سالی یکبار میاد 

حتی محبت نمیکنه ریز ریز بهم تیکه میندازه

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

دلیلش مهم نیست مهم اینه که پدر و مادر رو مقدس نبینیم!

دقیقا 

من تصمیم گرفتم از این به بعد هربار تحقیرم کردن و مقایسه م کردن منم همسنو سالاشونو بکوبم تو سرشون تا بفهمن چقدر ذرذره مارو نابود کردن

دقیقا من تصمیم گرفتم از این به بعد هربار تحقیرم کردن و مقایسه م کردن منم همسنو سالاشونو بکوبم تو سرش ...

متاسفانه تو ذهن ما جا انداخته ان که پدر مادر هر کاری کرد هر حرفی زد هیچی نگین. نه. خیلی محترمانه و با ادب میشه بهشون یادآور شد که دارن اشتباه میکنن. 

زیاد تا دلت بخواد موقع جهیزیه و خرید داماد هیچ پولی ندادن حتی نگفتم پول داری میخوای خرید کنی الان با ...

چقدر مادرت شبیه مادرشوهر من رفتار میکنه،رفتار مادرشوهرم با همسرم دقیقا همینه همیشه طلبکار

من همه عمر از دست مامان بابام ناراحتم،واسه زندگی و روح و روانی که برا من و خواهرم ساختن

اما انگار دچار سندروم استکلهم هستم،هنوزم دوسشون دارم

اما از زمان ازدواجم خیلی فاصله گرفتم ازشون و سعی دارم روحمو ترمیم کنم

چقدر مادرت شبیه مادرشوهر من رفتار میکنه،رفتار مادرشوهرم با همسرم دقیقا همینه همیشه طلبکار

دقیقا همیشه طلبکاره 

من از عید باهاشون کات کردم مرداد ماه باردارم حالت استرس و افسردگی گرفتم همسرم بهش زنگ زد که مثلا من حالم خوب بشه براش بلیط خرید اومد 

حال منو بدتر میکنن تا بهتر 

دقیقا همیشه طلبکاره من از عید باهاشون کات کردم مرداد ماه باردارم حالت استرس و افسردگی گرفتم همسرم به ...

چقدر بد کاش با همسرت صحبت میکردی میگفتی دوس نداری پیشت باشه

ماهم با مادرشوهرم قطع رابطه ایم،واقعا رفتاراش اثر بدی داشت رو زتدگیمون همش باید مراقب میبودیم که ناراحت نشه ولی ناراحتی ما اصلا براش مهم نبود

چقدر بد کاش با همسرت صحبت میکردی میگفتی دوس نداری پیشت باشهماهم با مادرشوهرم قطع رابطه ایم،واقعا رفت ...

فکر میکرد  خانوادم دورم باشن حالم بهتر میشه

الان دوباره کات کردم 

همسرم گفت دیگه دخالت نمیکنم بخوام آشتی تون بدم خودش متوجه شد 

فکر میکرد خانوادم دورم باشن حالم بهتر میشهالان دوباره کات کردم همسرم گفت دیگه دخالت نمیکنم بخوام آش ...

منم مثل همسر شما هی فکر میکردم میگفتم خب شوهرم خوشحال میشه مادرش خواهرش دورش باشن و هی جمعشون میکردم دور و برمون

بعد دیگه شوهرم گفت کار نداشته باش،منم دیگه دخالت نمیکنم تو روابطشون

منم مثل همسر شما هی فکر میکردم میگفتم خب شوهرم خوشحال میشه مادرش خواهرش دورش باشن و هی جمعشون میکردم ...

بعضیا اوقات از خانواده فاصله بگیری بهتره