2777
2789
عنوان

جا داره یبار دیگه بگم فامیلی که منو اینجا شناختی

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فک کنم شوخی کرد حالا خودشم باشه من میخوام بدونم کدوم اشنامه که لو‌نمیده

ببین اونی که خبر بارداری رو داده کی بوده گرچه اگر اکانتت رو پیدا کرده باشه این پیام هارو هم میخونه 😂😐

اره من فقطتو سایت گفتم باردارم الان کل فامیل پخش شده با جزئیات مشکلات بارداریم که اینجا تاپیکشو زدم

چقدر بی شخصیته از هموناست که غیبت بقیه رو میکنه پیش همه

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

روزای اول عکسمو گذاشتم تاریخ عروسیم همه چی

خب پس خودت خواستی شناسایی بشی

وگرنه امکان نداره اینجا کسی بتونه کسی رو بشناسه

اون کاربر هم الکی میگه بترسونتت، که موفق هم شده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب پس خودت خواستی شناسایی بشیوگرنه امکان نداره اینجا کسی بتونه کسی رو بشناسهاون کاربر هم الکی میگه ب ...

من اصن حرف اون کاربرو باور نکردم شوهی میکرد ولی خب جزئیات بارداریم که فقط خودم و دکترم میدونیم تو فامیل پخش شده قطعا تاپیکامو خونده یه اشنا

من اصن حرف اون کاربرو باور نکردم شوهی میکرد ولی خب جزئیات بارداریم که فقط خودم و دکترم میدونیم تو فا ...

نه بابا

اینجا امکان نداره کسی شناسایی بشه

مشکلاتت رو اشنا پخش کرده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی