2777
2789

کرد از صبح ترس شدیدی گرفت بعد از استفراغ عصر اومدم یه لقمه غذا دادم دوباره استفراغ اومد سراغش دراز کشید نیاورد بالا ولی حالش بد بود شبم همینطور تا اینکه دو ساعت پیش بردم درمانگاه بهش سرم با آمپول ضد اسید و تهوع زد نیاورده بالا ولی خیلی می‌ترسه هی میگه چیزی نیست چیزی نیست استفراغ نمیکنم حس میکنم رفلاکس اسید معده داره ولی خوب تازه سرم زده چرا خوب نمیشه نشد چرا از استفراغ می‌ترسه میلرزه عادیه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکنش شما این حالت استرسی براش ایجاد کرده تو اون لحظه نگاه رفتار خودت کن لبخند بزن درکش کن آرامش داش ...

من چیزی بهش نمی‌گم میگم فدا سرت چیزی نیست مامان براش خمیر بازی میارم خمیر اردژ میارم بازی کنیم آهنگ شاد می‌زارم ولی خودش از استفراغ میترسه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اگر تهرانی ببر یش دکتر امیرحسین حسینی.هم تو مفید و هم تو لقمان حکیم.متخصص گوارش اطفال، دکتر خوب و خو ...

نه بدیش اینه تهران نیستم قزوینم 

نه بدیش اینه تهران نیستم قزوینم

ببین اگر برات سخت نیست، حالا الان که اذیت و مریض نه، ولی بعدها یه ویزیت بیارش.

یکشنبه ها تو بیمارستان لقمان حکیم، اتفاقا این بیمارستان نزدیک میدون قزوین تهران(دروازه ی قدیمی تهران از سمت قزوین).

یکشنبه صبح ها هست، نتی میتونی وقت بگیری یا تلفنی، دکتر امیر حسین حسینی، بیمارستان لقمان حکیم.

خواستی بگو، تا بگم چجوری با تلفن وقت بگیری

ببین اگر برات سخت نیست، حالا الان که اذیت و مریض نه، ولی بعدها یه ویزیت بیارش.یکشنبه ها تو بیمارستان ...

بهت خبر میدم عزیزدلم ممنونم 

میگم عزیزم یه سوال چرا از استفراغ می‌ترسه عادیه ؟

میگم ببین چیز بد بخوره بالا میاره ها ولی نون برنج و جوجه اینا بالا نمیاره مثل خودم منم خودم رفلاکسی هستم ولی حالت رفلاکس داره از این حالت می‌ترسه که نکنه بالا بیاره 

ببین اگر برات سخت نیست، حالا الان که اذیت و مریض نه، ولی بعدها یه ویزیت بیارش.یکشنبه ها تو بیمارستان ...

بهت خبرشو میدم عزیزم 

اگر ویزیت آنلاین از دور داشته باشه میگیرم داره ویزیت دور عزیزم 

بهت خبرشو میدم عزیزم اگر ویزیت آنلاین از دور داشته باشه میگیرم داره ویزیت دور عزیزم

ویزیت دور نمیدونم.

ببین دقیقا مشکل بچه رفلاکس، سعی کن مایعات کمتر بخوره.

خودتم میگی با غذای سفت راحتتر.

بعد غذا دراز نکشه فوری.

اونم طبیعی از استفراغ ، میدونی طفلی فکر میکنه داره خرابکاری و کار اشتباه میکنه، بهش توضیح بده که دست خودش نیست.

من دختر ۹ سالشه، بی اختیاری مدفوع داره ، که میریم پیش این دکتر، طفلک هر بار شلوار خراب بشه، تا دو روز ناراحته و خجالت.

باهاش خیلی حرف بزن ، حتی شده ببر مشاور کودک که قبول کنه ، گناهی نداره و مریضیه دیگه

من چیزی بهش نمی‌گم میگم فدا سرت چیزی نیست مامان براش خمیر بازی میارم خمیر اردژ میارم بازی کنیم آهنگ ...

ببین انسانها بچه وبزرگ نداره 

ماها چیزی رو که علمشو نداریم ازش می‌ترسیم 

ولی با دانستن   ترسمون برطرف میشه 

یه غذا رو خوب بجو  ولی قورتش نده 

نشان بچه بده 

از دهانت خارج کن   بریزش تو یه کاسه تا بچه ببینه

بگو ماهمیشه غذای خوشگل و خوشمزه رو که می‌خوریم 

وقتی میجویمش این شکلیه میشه ببین چقدر تغییر میکنه

ببین چقدر شکلش عوض شده 

می‌ره داخل شکم دوباره له تر میشه 

اینقدر نرم میشه وآبکی میشه تا ویتامین‌های ازش جدا بشه 

وما رو قوی تر کنه 

و مواد اضافه ش که دیگه فایده ای ندارد  از بدن خارج میشه 

به شکل پی پی میرسم دستشویی میریزیمش دوررر

حالا بعضی وقتها که ما مریض میشیم یا میکروب می‌ره تو بدنمون 

برای اینکه زودتر اون میکروب بد رو  از بدن خارج کنیم 

این اضافه از دهنمون میاد بیرون 

ولی بدنمون سالم میمونه 

اتفاقی برامون نمیفته 

می‌دونم گلوت میسوزه اون لحظه بوی بدی میده  ولی آب بخوری

خوب میشه

بچه رو بزار معدش استراحت کنه 

هرچقدر کمتر بهش بدی زودتر خوب میشه 

آدامس براش عالیه 

شیرینی جان مصنوعی ...ترشی جات. غذای ادویه دار تند نده 

نوشابه نده 

جوشانده گل بابونه اگر بتونی هروعده سه قاشق غذاخوری بهش بدی همراه عسل فوق العاده موثره 

ولی وحشتناک تلخه با عسل رفع میشه 

غذا زود هضم وکم حجم بهش بده 

ویزیت دور نمیدونم.ببین دقیقا مشکل بچه رفلاکس، سعی کن مایعات کمتر بخوره.خودتم میگی با غذای سفت راحتتر ...

آهان اینجوری ممنونم واقعا لطف کردید عزیزدلم 

ببین انسانها بچه وبزرگ نداره ماها چیزی رو که علمشو نداریم ازش می‌ترسیم ولی با دانستن ترسمون برطرف ...

ممنون دوست عزیز 

طفلی وحشت کرده که بدنش تیکه تیکه شده باید درکش کنی بچه ها خیلی بی تجربه هستن ترسشون هم یا واکنش وال ...

به جان خودم قسم منم چیزی بهش نگفتم نمی‌گم اصلا 

ولی برام جای سوال بود چرا می‌ترسه از استفراغ کردم و از رفلاکس که دوست دیگری گفت عادیه 

البته خودم هم هر وقت ویروس استفراغ اینا میگیرم دگرگون میشم ولی این چون بچه سه خیلی بیشتر هست 

به جان خودم قسم منم چیزی بهش نگفتم نمی‌گم اصلا ولی برام جای سوال بود چرا می‌ترسه از استفراغ کردم و ا ...

همون‌طور که گفتم براش نمایش اجرا کن 

تا ببینه غذا چه شکلی میشه 

متوجه بشه 

حالا میتونی سیاست به خرج بدی 

بگو وقتی با دست آلوده غذا می‌خوریم 

بهداشت رعایت نمی‌کنیم 

غذا میکروب توشه بدنت زرنگه نمی‌خواد مریض بشه 

می‌فهمه 

میاد میکروب رو بیرون می‌کنه