اگر اره دلیلش چیه؟ چی تو این زندگی تکراری با کلی خواسته و ایده آل نرسیده و مشکل و درگیری های ذهنی براتون جذابه و شده دلخوشیتون که باعث شده خوب باشین و امیدوار؟ کل عمر ما شده مسابقه دوییدن در پی چیزهایی که درواقع برامون معنای عمیقی ندارن و فقط چون بقیه دنبالشونن برای عقب نموندن و کسب ارزش و کسی شدن،ما هم پیشونیم.
درسته تو مسئله کنکور و احساساتم شکست خوردم اما حداقلش سالمم مامان بابام زندن خونه داریم غذا میخوریم خواهرزادم پیشمه،اتاق دارم لباس های خوشگل دارم که بتونم استایل کنم تنها مشکلم درحال حاضر بیپولی و هدف دلخواهمه که بهش نرسیدم یعنی بیمارستان...
به قول جناب فخیم زاده احساس بدبختی نمیکنم..درسته تو مسئله کنکور و احساساتم شکست خوردم اما حداقلش سال ...
شاد بودن برای شما خانمها راحتتره درکل چون بنظرم زنده تر و پرشورتر و بااحساس تر از آقایون هستید،بهرحال هرکسی تو زندگیش نیاز به یک معنا داره،اگر فکر میکنید برای شما تو شاغل شدن تو بیمارستانه با ذهنیت خوب براش تلاش کنید و بقیه اش رو بسپرید به دنیا،گاهی یکسری اتفاقات بظاهر بد لازمه رخ دادن اتفاقات خوب و خواسته های عمیقه برا همین بهتره هیچ اتفاقی رو در لحظه قضاوت نکنید.
این جور وقت ها بشین یه جای خلوتو نعمت هایی که خدا بهت داده و ممکنه خیلیا آرزوش رو داشته باشن بشمر.ار ...
آدم هایی که معنی گرا و البته کمالگران زیاد فکر میکنند و پیدا کردن مسیر زندگی و شاد بودن با بدیهیات یکم سختتره براشون،بهرحال ممنون از اشتراک گذاری تجربتون.🌹
اره، کنار میام. وقتی بفهمی زندگی مسابقه نیست و قرار نیست همهمون از خط پایان یکسان رد شیم. سهم هرکس ...
پذیرش مهمه برا خوب بودن اما نباید مانع انفعال و رشد بشه،پیشنهاد من بشما اینه بپذیرید تو این دنیا هرچیزی یه چرایی داره و انسان میتونه آگاهانه خلق کنه با درک و فهم این چرایی،من برخلاف شما نپذیرفتم که یه سهم مشخص دارم و شکر خدا خیلی از ایده آلهام رو خلق کردم تو زندگیم.