2777
2789
عنوان

آیا احساس خوشبختی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
از من بتو نصیحت همه ی اینا صرفا بهونه و بازی ذهنه،به اون خواسته هاتم میرسی ولی ذهنت هیچوقت احساس کاف ...

نمیدونم والاولی مگه من خواسته هام اونقدراهم بزرگ نیستن به همون چیزای کوچیکم توزندگیم نرسیدم مگه من چی خواستم اززندگی که این همه سنگ جلوپام قرارمیگیره 

اصلاحکمتم تونشدن هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی ته تهش برمیگرده به همین دیدن و انتظاری که از زندگیت داری،وقتی مرکز توجهت میره پی نداشته ها و ...

این جور وقت ها بشین یه جای خلوت

و نعمت هایی که خدا بهت داده و ممکنه خیلیا آرزوش رو داشته باشن بشمر.

اره تهش برمیگرده به طرز نگاهت به زندگی

کاربری قبلیم پرید🥲

به قول جناب فخیم زاده احساس بدبختی نمیکنم..

درسته تو مسئله کنکور و احساساتم شکست خوردم اما حداقلش سالمم مامان بابام زندن خونه داریم غذا میخوریم خواهرزادم پیشمه،اتاق دارم لباس های خوشگل دارم که بتونم استایل کنم تنها مشکلم درحال حاضر بی‌پولی و هدف دلخواهمه که بهش نرسیدم یعنی بیمارستان...

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

به قول جناب فخیم زاده احساس بدبختی نمیکنم..درسته تو مسئله کنکور و احساساتم شکست خوردم اما حداقلش سال ...

شاد بودن برای شما خانمها راحتتره درکل چون بنظرم زنده تر و پرشورتر و بااحساس تر از آقایون هستید،بهرحال هرکسی تو زندگیش نیاز به یک معنا داره،اگر فکر میکنید برای شما تو شاغل شدن تو بیمارستانه با ذهنیت خوب براش تلاش کنید و بقیه اش رو بسپرید به دنیا،گاهی یکسری اتفاقات بظاهر بد لازمه رخ دادن اتفاقات خوب و خواسته های عمیقه برا همین بهتره هیچ اتفاقی رو در لحظه قضاوت نکنید.

این جور وقت ها بشین یه جای خلوتو نعمت هایی که خدا بهت داده و ممکنه خیلیا آرزوش رو داشته باشن بشمر.ار ...

آدم هایی که معنی گرا و البته کمالگران زیاد فکر میکنند و پیدا کردن مسیر زندگی و شاد بودن با بدیهیات یکم سختتره براشون،بهرحال ممنون از اشتراک گذاری تجربتون.🌹

اینم جالبه،با چرایی اینکه یسریا یسری مطلوبیات و موهبت رو دارن و شما ندارین میتونین کنار بیاین و بپذ ...

اره، کنار میام. وقتی بفهمی زندگی مسابقه نیست

و قرار نیست همه‌مون از خط پایان یکسان رد شیم. 

سهم هرکس متفاوته و من با سهم خودم زندگی می‌کنم

اره، کنار میام. وقتی بفهمی زندگی مسابقه نیست و قرار نیست همه‌مون از خط پایان یکسان رد شیم. سهم هرکس ...

پذیرش مهمه برا خوب بودن اما نباید مانع انفعال و رشد بشه،پیشنهاد من بشما اینه بپذیرید تو این دنیا هرچیزی یه چرایی داره و انسان میتونه آگاهانه خلق کنه با درک و فهم این چرایی،من برخلاف شما نپذیرفتم که یه سهم مشخص دارم و شکر خدا خیلی از ایده آلهام رو خلق کردم تو زندگیم.