2777
2789
عنوان

آیا احساس خوشبختی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
چه جالب،همه داشتن ها درنهایت برای همین حس خوب خوشبختیه،اگر این نگاه و شکرگذاری بهتون میده این حسه رو ...

اون خاسته ها و ایده آل های نرسیده و کلی درگیری های ذهنی و... اونا همش هست ولی با اینا دلم خوش میمونه میگم خب باز شکر مث فلانی درگیری مالی ندارم یا تا میام ب اونا فک کنم میگم خب شکر مث فلانی بچم مریض نیس باهاش گرفتار نیسم و... بهونه های خوبی شدن برای فرار از اون حسی ک فک میکنم ب ایده ال هام نرسیدم و....

۷ سال خواننده خاموش بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که عزیز کسی نیستم چون هم پدر و مادر هم شوهرم خیلی در حقم ظلم کردن. دلم میخواد بمیرم . از عالم و آ ...

وقتی نمیتونی بمیری درنهایت چاره ای جز تکیه کردن به خودت برای ادامه دادن نداری،سعی کن لااقل خودت هوای خود مظلومت رو داشته باشی،شما کمتر از هیچکسی نیستی که این زندگی و اطرافیان رو حق خودت بدونی و از خودت بیزار بشی.

اون خاسته ها و ایده آل های نرسیده و کلی درگیری های ذهنی و... اونا همش هست ولی با اینا دلم خوش میمونه ...

درنهایت میرسیم به شکرگذاری و دیدن داشته ها،قدر نگاه خوبتون رو بدونید.🌹

به خیلی چیزایی که حق طبیعیم بود نرسیدم و حسرتشون همیشه گوشه دلمه. مدتهاا بدحال و ناامید و دلشکسته روزگار گذروندم. ولی الان مدتیه که عمیقا احساس خوشبختی دارم. دیگه از روزگار و خدا گله مند نیستم. بخاطر سلامتی پدر و مادرم و بودنشون خوشبخت ترینم. الهی شکر. اینا مهم ترین دارایی که دارمه. بیخیال بقیه نداشته ها.

خب وقتی به چیزی نرسیدم حسرتشو نخوردم چون هیچ وقت نداشتمش یا تجربش نکردم

اون قدر نیاز نیست همه چیو سخت کرد ما با خواست خودمون ب این دنیا نیومدیم با خواست خودمونم نباید بریم

هرکی داستان خودشو داره 

😥گلم خودتو دوست داشته باش و اونارو ببخش

چطور ببخشم وقتی از دستشون بیماری اعصاب و روان گرفتم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من فقط بخاطر وجود پدرمادرم خوشبختم ولی خودم زندگیم همچیم سوخته اس

شروع کنین به بیشتر دوس داشتن خودتون و قدم های کوچیک روزانه برای آگاهتر شدن و کسب زاویه دید بهتر،بهتون قول میدم زندگیتون تغییر میکنه.

خب وقتی به چیزی نرسیدم حسرتشو نخوردم چون هیچ وقت نداشتمش یا تجربش نکردماون قدر نیاز نیست همه چیو سخت ...

اینم جالبه،با چرایی اینکه یسریا یسری مطلوبیات  و موهبت رو دارن و شما ندارین میتونین کنار بیاین و بپذیرین؟

به خیلی چیزایی که حق طبیعیم بود نرسیدم و حسرتشون همیشه گوشه دلمه. مدتهاا بدحال و ناامید و دلشکسته رو ...

شما به پذیرش و دیدن داشته هاتون و زندگی و خوش بودن با اونچه که هست رسیدین،قشنگه ولی حیف که گاهی زمان و تاوان زیادی میدیم برای رسیدن و درک عمیق همین یه خط.

چطور ببخشم وقتی از دستشون بیماری اعصاب و روان گرفتم

تصور کنین کل زندگی و لحظاتتون با یه حس خوب بگذره،حس قربانی شدگی آدم رو در برابر یکسری مسئولیت ها و سرزنش ذهنش که میگه از بی عرضگی خودته که وضع زندگیت اینه حفظ میکنه اما درد اینجاس که با وجودش، اون حس خوبی که گفتم رو هیچوقت تجربه نمی کنین و این حس قربانی شدگی بدبختیای بیشترم برات میاره در نهایت متاسفانه.