2777
2789

آخه من سرچ می‌کنم بعضی جا ها بعضی ها میگن تونستن 

یکی از فامیلامون هم تونسته منتها اون فامیل دوره من از بس ندیدمش قیافش هم یادم نیست نمی‌تونم ازشون بپرسم 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا به منم بگیداسمم زینبه میخوام عوضش کنم

اول رفتم دفتر خدمات قضایی ثبت ثنا انجام دادم بعدش همونجا درخواستم رو ثبت کردم و نامه استشهادیه هم گرفتم بردم همسایه قدیمیمون که میدونست از بچگی اسم من یچی دیگست و خانوادم اونو صدا میکنن امضا کرد بعد حدود ۱ یا ۲هفته ابلاغیه اومد که تاریخ مراجعه به دادگاه نوشته بود ثبت احوال با تغییر نام من مخالفت کرده بود قاضی پرونده رو به من داد و گفت این متن ثبت احوال که داخلش علت مخالفت نوشته شده(که من با اغفال شدن توسط بلاگر های ضدحکومتی و اینستاگرام و رفیقای ناجور میخام اسمم عوض کنم حدود ۲ صفحه بود ولی خلاصش همینه) گفت این رو بخون پشت صفحه توام دوباره درخواستتو بده و برگه استشهادیه رو تحویل دادم بعد ۲ هفته قبول کردن رفتم ثبت احوال ثبت کردن و اسمم عوض شد و ۶ روز بعد شناسنامه جدیدم اومد هزینه اش پارسال اسفند شد ۱۸۰۰

میشه همینجا بگی منم اسمم زهرا عه خیلی دلم میخواد عوض کنم

اول رفتم دفتر خدمات قضایی ثبت ثنا انجام دادم بعدش همونجا درخواستم رو ثبت کردم و نامه استشهادیه هم گرفتم بردم همسایه قدیمیمون که میدونست از بچگی اسم من یچی دیگست و خانوادم اونو صدا میکنن امضا کرد بعد حدود ۱ یا ۲هفته ابلاغیه اومد که تاریخ مراجعه به دادگاه نوشته بود ثبت احوال با تغییر نام من مخالفت کرده بود قاضی پرونده رو به من داد و گفت این متن ثبت احوال که داخلش علت مخالفت نوشته شده(که من با اغفال شدن توسط بلاگر های ضدحکومتی و اینستاگرام و رفیقای ناجور میخام اسمم عوض کنم حدود ۲ صفحه بود ولی خلاصش همینه) گفت این رو بخون پشت صفحه توام دوباره درخواستتو بده و برگه استشهادیه رو تحویل دادم بعد ۲ هفته قبول کردن رفتم ثبت احوال ثبت کردن و اسمم عوض شد و ۶ روز بعد شناسنامه جدیدم اومد هزینه اش پارسال اسفند شد ۱۸۰۰

اول رفتم دفتر خدمات قضایی ثبت ثنا انجام دادم بعدش همونجا درخواستم رو ثبت کردم و نامه استشهادیه هم گر ...

ممنون از توضیحات عزیزم مبارکت باشه گلم

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس