2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر مدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 53 پست
عزیزم ۳ ساله رفته اوردتشون من ک چیزی نگفتم میشه اخهرسال منم فقط دوس داشتم زندگیم عاوی بود بدون این م ...

ببین عزیزم ما چیزی به اسم زندگی عادی نداریم 

زندگی همینه 

با همین چیزاش میشه زندگی 

خدایی ناکرده مادذشو پدرشو از دست بده 

همین شما بیشتر از همه عذاب وجدان میگیرین چرا اینطور شد 

اینکارو.کردم 

دلتو بزرگ کن اگر مشکل دیگه ای نداری

خدا برات جبران میکنه 

...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخ هرسال رفتتش خیلی اذیتم میکنه

اینطور در نظر بگیر نه تو و نه شوهرت زندانی هم نیستین و یه وقتایی حق دارید تنهایی با خانوادتون باشید و تو اون تایمی که نیس برا خودت خوش بگذرون 

منم تجربه مشابه تو داشتم و بعد چند مدت فهمبدم غصه خوردن فایده نداره در عوضش میتونم اون روزایی که نیس به خودم برسم حسابی و خوش باشم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

میدونی مادرش و خاهرش چن تا میزارن روش و بیشتر تعریف میکننمن میگم الان مردم میگن این فقط برای مدرمادر ...

الان نگران حرف مردمی!!

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من میگم الان اینور و اونور میگن این فقط برای پدرمادرشه و زنش و حساب نمیکنه و...

بیخود چه حرفیه آخه ببین کسی که هوای خانواده شو داره هوای زن و بچه شو داره مطمئن باش 

دوست ندارم که نشد حرفدلیل منطقی ای برای اینکه نره داری؟اگر صرفا لوس بازیِ که هیچیاگر دلیل و منطق پشت ...

من میگم الویت زندگی خودت باشه مثلا اونا پیارسال میگفتن خودمون میریم و‌‌‌ این میگف با اوتوبس سخته نمیتونی

منم میگم مردم میگن این برا پدرمادرشه فقط

میدونی مادرش و خاهرش چن تا میزارن روش و بیشتر تعریف میکننمن میگم الان مردم میگن این فقط برای مدرمادر ...

بزار مردم بگن 

هرکار کنی باز یه چیز میگن 

و شایدم بگن پسر خوبیه به خانوادش میرسه حتما به زنشم میرسه 

و هرکس پشت سرتون غیبت کنه از گناهانتون میشوره 

اصلن  گفتن اونا هم تاثیری رو زندگیتون نداره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یعنی منظورت اینه راننده اوناس دوست نداری یا مثلا میره چند روز میمونه یا میان خونه شما ؟چند روز می‌مو ...

اره اینکه میرع دنبالشون

پیش خودم میگم مردم میگن این فقط در خدمت پدرمادرشه

بزار مردم هرچی میخوان بگن

از دفعه بعد توام باهاش برو باهم برید دنبالشان

مردی که به مادرش احترام میزار مطمئن باش برای همسرش هم ارزش زیادی قائل

فقط بخاطر حرفهای مردم زندگی تو تلخ نکن 

شعار نمی‌دم ولی خیر شو تو زندگیتون می‌بینید 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
من میگم الان اینور و اونور میگن این فقط برای پدرمادرشه و زنش و حساب نمیکنه و...

خب بگن. اتفاقا تو عزیز میشی چون تو  مردم مظلومان همیشه عزیزن. دوما حرف مردم باد هواست

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اینطور در نظر بگیر نه تو و نه شوهرت زندانی هم نیستین و یه وقتایی حق دارید تنهایی با خانوادتون باشید ...

عزیزم میگ توام بیام بریم بحث تنهایی نیست بحث رفتن  و اوردن ایناس

من میگم الویت زندگی خودت باشه مثلا اونا پیارسال میگفتن خودمون میریم و‌‌‌ این میگف با اوتوبس سخته نمی ...

اینکه سالی یه بار مادر و پدرشو جا به جا میکنه یعنی در اختیار خانوادشه؟😐

گور پدر حرف مردم

چکار داری مردم چی میگن