2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر مدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 53 پست
والا ما خاستگاری داداشم رفتیم خیلی هم پولداربودن من گفتم داداشم خیلی خانواده دوسته وفلانه ولی مادره ...

من میترسم با این اخلاق مادرشوهر و خاهرشوهرم‌ک همه چیو بزرگ میکنن مثلا مردمم بگن اره مثلا این میگ وظیفمومه بریم یا شرط کردع اینطوری باشه یا همه اش فکر خانوادهشه

من میترسم با این اخلاق مادرشوهر و خاهرشوهرم‌ک همه چیو بزرگ میکنن مثلا مردمم بگن اره مثلا این میگ وظی ...

خب شایدم بگن اگه بگن به گوشت میرسه از یکی از فامیلای شوهرت به طور نامحسوس بپرس مثلا عروس خاله ای کسی عروس عمه ای 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن اونطوری نیس اره خود ایناهم خیلی تعریف میکنن من میگم نکنه مردم مثلا بگن اره این پدرمادرش و بیشتر می ...

وای اسی پس خواستی بچه دار بشی اول یه پسر بیار دومی رو هم حتما یه دختر بیار. نکنه مردم بگم ولی پسر ندارن. نکنه مردم بگم وای دختر نداره. بچه هاتم حتما نفراتی برتر کنکور بشن . نکنه مردم بگم وای رتبه عالی نیاوردن. راستی برا دخترتم یه خواهر بیار. نکنه مردم بگم دخترش خواهر نداره. قد بچه هات رو هم بکش نکنه مردم بگم بچه هایش قد کوتان. ..... بچه هات رو هم تو قفس کن. نکنه مردم براشون حرف در بیارن......

اسی میخوای بازم بگم. مردم خیلی حرف میزنن. جای من بودی تا حالا خودت رو کشته بودی. من دختر ندارم یه پسر دارم. چهل سالم شده و نازایی ثانوی گرفتم. خواهر شوهرام هم پسر دارن هم دختر . مردم به کنار همینا بهم نیش میزنند برا دختر نداشتنم. مردم همه میگن خودت نمی‌خوای یا نشدی. تازه برادرم هم بچه دار نشده. یعنی مردم مستقیم برا نازایی ثانویه برا دختر نداشتن برا بچه دار نشدن داداشم. یعنی ما ژنتیک نازابیم بهمون نیش میزنند. پس من تشریف ببرم بمیرم. تازه به خاطر مذهبی بودن خونواده ام همه بهم نیش میزنند. من کلا بمیرم دیگه درسته؟!!!!!!!!!!!

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

وای اسی پس خواستی بچه دار بشی اول یه پسر بیار دومی رو هم حتما یه دختر بیار. نکنه مردم بگم ولی پسر ند ...

نه ببین اینجور چیزا برام مهم نیست این مهمه ک نگن پدرمادرش نسبت ب زنش براش الویت دارن

شما تو حرفات یه بغض هست پس روت تاثیر گذاشته

از اسی در مقابل من هیچه. اتفاقا تو شهر ما پسری که به پدر و مادرش برسه عروس رو طلا و الماس خطاب میکنند. چون میگن تو این دوره همچین عروسهایی فرشته اند و به به و چه چه میکنن‌ . سوما پست سرم نمیگن اسی میگه می‌ترسه مردم پشت سرش بگن. مثل اینکه یکی بچه دار نمیشه چشم تو چشم بهش نیش بزنن برا بچه دار نشدن. نکنه میخوای من سنگ تشریف داشته باشم.  چه مقایسه خنده داری کردی. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

نه ببین اینجور چیزا برام مهم نیست این مهمه ک نگن پدرمادرش نسبت ب زنش براش الویت دارن

خب بگن. مگه چی میشه. انگار شما تو یه ایران دیگه زندگی می‌کنی چرا تو دور و اطراف ما همچین عروسهایی فرشته و طلا و الماس خطاب میشن.