2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم درسته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم دیگ کتک نمیزنه میخاد ی سیلی بزنه منم هرچی دم دستم باشه سرش خورد میکنم یام میزنم

میبینم که به خودت اومدی عزیزم آفرین حق گرفتنی هست 

مواظب باش بچه دار نشی 

برو بهداشت بپرس روش جلوگیری درست رو 

اصرار هم نداشته باش باهاش رابطه ای داشته باشی 

اگه گفت بچه 

بگو دخترت رو میبینم از آینده اون بچه هراس دارم 

میبینم که به خودت اومدی عزیزم آفرین حق گرفتنی هست مواظب باش بچه دار نشی برو بهداشت بپرس روش جلوگیری ...

من قرص نمیتونم مصرف کنم کبدم هماژیومه ایو ام خارش میاره موندم چیکا کنم واقعا

میبینم که به خودت اومدی عزیزم آفرین حق گرفتنی هست مواظب باش بچه دار نشی برو بهداشت بپرس روش جلوگیری ...

زد چشمم منم بلد شدم با مجستمه کوبیدم دستش خون اومد جر خورد  اومد باز بزنه بشقابو کوبیدم دیوار رفت عقب ترسید

من قرص نمیتونم مصرف کنم کبدم هماژیومه ایو ام خارش میاره موندم چیکا کنم واقعا

تا میتونی دخترش رو بفرست پیشش بخوابه 

مگه دنبال دردسر هستی 

من بودم جای شما اصلا نزدیکش هم نمیشستم 

چون بدبختی بچه همش گردن تو میفته شوهر شما نرمال نیست خودت هم میدونی دلت میخواد یکی دیگه مثل دختر شوهرت داشته باشی یا پسرت ضربه بخوره بازم ؟ 

پس پا رو نفس خودت هم بگذار 

حتی اگه نمیخوایی فعلا جدا بشی 

برو دکتر ماما زنان حتما بپرس 

شوهر شما میخواد شما بشی پرستار دخترت ببخشید کلفت خونش تو سری خورش فکر می‌کنه یه بچه بندازه تو دامنت تا آخر عمر گرفتارش میشی هر کار خواستن باهات بکنن برو دکتر و تا اونجایی که میشه دور بشو ازش  

زد چشمم منم بلد شدم با مجستمه کوبیدم دستش خون اومد جر خورد اومد باز بزنه بشقابو کوبیدم دیوار رفت عق ...

منم یه چشمه اومدم برای شوهرم الان دیگه آدم شده ، شد بار اول و آخرش 😅😅😅 

افرین عزیزم 

جرات هم ندارن به پسرت حرف بزنه 

میگ مگ دخترم چشه؟ ساعت2شب درس مینویسه میگ چیکا کنه بچع اس

ولشون کن بگذار هر کار می‌خوان بکنن به چشم مسافرخونه و عابر بانک ببینش 

شما فقط به فکر بچت و سلامتی خودت باش عزیزم 

منم یه چشمه اومدم برای شوهرم الان دیگه آدم شده ، شد بار اول و آخرش 😅😅😅 افرین عزیزم جرات هم ندارن ...

ن دعوای قبلی زدم شیشه خورد شد ی لگد زد برگشتم ی لگدم من زدم ریا نشه عین پسر میمونم 😝چند سالی تکواندو رفتم

تا میتونی دخترش رو بفرست پیشش بخوابه مگه دنبال دردسر هستی من بودم جای شما اصلا نزدیکش هم نمیشستم چون ...

ارره میخاد با بچه پا بند کنه اما من سری قبل باردار شدم سه ماهگی سقط شد گفم بازم بشه سقط میکنم 

ارره میخاد با بچه پا بند کنه اما من سری قبل باردار شدم سه ماهگی سقط شد گفم بازم بشه سقط میکنم

سقط خیلی سخته و گناه هست بدن خودت داغون میشه تا میتونی اصلا نگذار بشه 

پیشگیری بهتر از درمان هست 

چرا قتل کنی 

برو دکتر بپرس عزیزم