2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون اینجوری هستن ❓

252 بازدید | 24 پست

نسبت به همه چی بی اهمیت و خنثی هست . 

فکر کن تو اتاق لختم دارم لباس میپوشم میاد داخل دنبال چیزی ،انگار نامحرمم یهو نگاهشو میگیره .

مریض بشم که دیگه هیچی نگامم نمیکنه انگار تنها زندگی میکنه نه حرفی نه چیزی ، بعد میره بیرون زنگ میزنه :میخوای بری دکتر؟؟ 

کلا محبت نمیکنه .

کلا در حد سلام مکالمه داریم ،گاهی یهو خوب میشه نهایت صحبتش یه فیلم تو اینستا نشونم بده بگه بیا اینو ببین .

گاهی بیخیال میشم و گاهی دلم میگیره .

اوایل ازدواج از رفتاراش سکته میکردم ، ولی با این حال این زندگیو ترجیح دادم به طلاق و برگشتن به خونه پدری که همه سم هستن . 

بارها باهاش صحبت کردم ولی میگه تو مشکل داری نمیخوای زندگی کنیم .وگرنه من چیزیم نیست .

سر زایمانم تا صبح درد کشیم ، چون نمیخواستم برم کلی معاینه کنن گفتم تحمل کنم صبح برم زایشگاه ،چون بچه هم تکون میخورد ،خیالم راحت بود ، ولی از درد تا صبح ناله زدم ،این بشر راحت خوابیده بود .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خب اینو ۹ شب بزار بیرون میخوایی چیکار مجسمه س مگه

من بهش میگم رباط 

خوبی های هم داره ها ،هر چی بخوام خرج کنم چیزی نمیگه تو کارم دخالت نمیکنه با خانوادم خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لابددرون گراست و مودی طلاق نمیخای بگیری .اینم بدون اونم عوض نمیشه ب این راحتیا پس انقدردرگیرش نشو

به شدت درونگراست .

اکثر اوقات بی خیال میشم ولی گاهی دلم میگیره .حقم نبود ، خونه پدر بی مهری و حقارت بکشم ، ازدواجمم اینطور ....

بنظرم باهم برید پیش یه روانشناس،مشاور وزوج درمانگر

روکیفیت رابطتون اثر میزاره

وباعث میشه باتفاوتاتون آشنا بشید وبیشتر هموبلد شین

باید مداوم برید و وقت بزارید

ولی ارزش داره

چون این مسائل خیلی توزندگی وحالمون اثر داره

مثل این میمونه ادم نتونه پاهاشوتکون بده ولی نره فیزیوتراپی وتلاش نکنه

اینم مثل همونه

انگار آدم توی بخش احساسی فلج باشه

اخلاقشه بعضی مردها اینطورین ژنتیکن با مشاوره رفتن یکم بهتر میشن

آره درست نمیشه .

با مشاوره تونستم اخلاق بچه ننه بودنش ترک کنم ، دیگه الان حوصله مشاوره ندارم 

به شدت درونگراست .اکثر اوقات بی خیال میشم ولی گاهی دلم میگیره .حقم نبود ، خونه پدر بی مهری و حقارت ب ...

خب درون گرا زیادم دست خودش نیست وقتی نکات مثبت دیگه ای داره انقدر زوم نکن حداقل از خونه پدریت بیشتر ارامش داری هرکی یه مشکلی داره 

بنظرم باهم برید پیش یه روانشناس،مشاور وزوج درمانگرروکیفیت رابطتون اثر میزارهوباعث میشه باتفاوتاتون آ ...

اصلا مشاوره قبول نداره ،میگه مشاورا خودشون دیونن .

اوایل به شدتتتتت بچه ننه بود ، باهام همکاری نکرد که بریم مشاوره چند جلسه خودم رفتم ، ولی همونم باعث شد دست از بجه ننه بودن برداره ، البته مادرش روش سلطه داره ،یهو انگار جادوش میکنه .

خب درون گرا زیادم دست خودش نیست وقتی نکات مثبت دیگه ای داره انقدر زوم نکن حداقل از خونه پدریت بیشتر ...

آره انگار شخصیتش شکل گرفته ، ولی لخت بودنم چی خب مرد هست ،نگاهشو میگیره .

اینم بگم اوایل خیلی خیلی بچه مثبت بود ،هنوزم هست ،ولی بهتره شده ، ولی بازم آدم از زنش رو نمیگیره .

آره حداقل اینجا آرامش دارم 

اصلا مشاوره قبول نداره ،میگه مشاورا خودشون دیونن .اوایل به شدتتتتت بچه ننه بود ، باهام همکاری نکرد ک ...

خیلی از مردا همچین تفکری دارن

تواگه یه درصد تو زندگیت راهی رویادگرفتی که نرمش می کنه از اون راه استفاده کن

بهش بگو خب مگه نمیگی دیوونن وقبولشون نداری

هرچی بنظرت اشتباه یا مسخره بودعمل نکن

اصلا فکر کن بخاطر من ،بخاطر دل من یک ساعت وقت میزاری

فکرکن یک ساعت درهفته روهیچ کاری نمی کنی اصلا

حتی به دردم نخوره من دلم خوش میشه که برام ارزش قائلی