2777
2789

نامزدم یکی دو روز پیش از سر کار برگشت زنگ زد گفت من رسیدم خونه خستم دو ساعت میخابم خودم پیامت میدم حالا دیدم از تایم خابش گذشته مثل همیشه پیامم نمیده منم کلی منتظر موندم پیام نداد بیخیال شدم رفتم اینستا دیدم اونجا انلاینه ولی چند ساعت بعد خابش اصلا بهم پیام نداده پیامش دادم چرا مثل همیشه پیام ندادی گفت کسلم گفتم باشه پس امروز نیا دنبالم استراحت کن گفت نه میام دنبالت بیا خونمون ولی اصلا کسالت ندات تازه مهمون داشتن از بس پر انرژی بود ک نگو 

امروز صبح رفتیم کوه ساعت ۷ شب برگشتیم سریع گفت من بخابم خستم گفتم باشه از ساعتای ۹ تا ۱۲ شب تو اینستا آنلاین بود ولی دیگه بهم پیام نداد یا چیزایی ک فرستادم اصلا سین نزده که هیچ متوجه شده ک آنلاینم ولی پیامی نداد چی بگمش فردا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم بعضی وقتا دوست داره تو خلوت خودش باشه انتظار نداشته باش هر لحظه برای تو باشه یکم بهش فضا بده

بخدا شاید باورتون نشه ولی تایم برا خلوت کردنش زیاد میدم یعنی پا فشاری نمیکنم بگم بیا دنبالم بریم بیرون و... ولی این دو بار برام غیر عادی بود

بزار طرف دو دقیقه تو حال خودش باشه توقع داری هر سه دقیقه به تو پیام بده 😐

اخه هیچ وقت پا فشاری بابت همچین قضیه ای نکردم اگه همیشه در ارتباط بودیم یا کنار هم بودیم خواسته خودش بوده