2777
2789
بشقابتو کوچک کن بجای بشقاب سوپخوری یا بشقاب پلوخوری تو بشقاب میوه خوری عدا بکش خورش را بیشتر از برنج ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

قراره فردا شروع کنم خدا کمک بده انشاالله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سختت نبود؟چه قدکم شد از وزنتپیش کی رفتیچه قدر شد هزینشببخشید اینقدر سوال میپرسم

والا من تازه جراحی کردم  

تقریبا ۱۳۰با دارو وهزینه عمل 

دکتر هاشم آقایی

بیمارستان فوق تخصص عدل

و خدایی ک ب شدت کافیست

یکشنبه میشه یک هفته ک عمل کردم بله معدمو کوچیک کردن من وزنم ۱۵۰کیلو بودم ن اصلاترس نداره

الان لاغر بشی پوست شکم و بازو و کلا بدنت شل و آویزون نمیشه؟ منم دوست دارم استیو کنم البته من وزنم خیلی بالا نیست و تو محدوده اسلیو نیستم اما خسته شدم از رژیم گرفتنای بی سرانجام 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
۸۰کیلو

من که آلن یکهفته دارم میرم باشگاه، کرفس هم نصب کردم کالری شماری میکنم، خدا گمک کنه ایندفعه بتونم ادامه بدم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مرسی عزیزم از راهنماییت قراره فردا شروع کنم خدا کمک بده انشاالله

راستی برنامه بشقابو نصب کن کالری شماری میکنه تاعید بتونی دوم بباری راحت ده کیلو کم میکنی  من با این روش رزیم میگیرم هروقت دیرم وزنم داره میره بالا هرسال اول زمستون دوماه رزیم میگیرم