2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه همینم خوبه فقط نحوه انجامش قدیمی بود وگرنه نتیجه همونه

سلام خوبی من امروز رفتم یه فوق تخصص گوارش گفت همش از عصابو استرسته بهم کلونازپام ۱ داد یک چهارم صب یک چهارم شب 

سلام خوبی من امروز رفتم یه فوق تخصص گوارش گفت همش از عصابو استرسته بهم کلونازپام ۱ داد یک چهارم صب ی ...

عزیزم منم همینجور فک میکنم دکتر منم تعجب کرد گفت میتونه از اعصابت باشه حالا خوردی قرص چجور بود ؟؟

عزیزم منم همینجور فک میکنم دکتر منم تعجب کرد گفت میتونه از اعصابت باشه حالا خوردی قرص چجور بود ؟؟

دیروز خوردم یکم بیخیال شدم ولی تااثرش رفت بادگلوهام شروع شد دیشبم حوردم ۱۱شب خابم برد همش از استرسه بفران دیونه شدم تااثرش رفت دیشب شردع ب لرزش کرومو بیقراری اشتها هیچی ندارم توجیشد بالخره دکتر گفت تادورز بخور خوب نشدی اندوسکوپی یا سونو مینویسم بخدا همش فکر مریضیا بدمیاد توسرم

دیروز خوردم یکم بیخیال شدم ولی تااثرش رفت بادگلوهام شروع شد دیشبم حوردم ۱۱شب خابم برد همش از استرسه ...

منم بهتر نشدم فک کن یه ذره غذا میخورم از حال میرم اینقدر ضعیف شدم اون شب رفتیم باز متخصص دو تا قرص داد که خودمون هم تو خونه داشتیم خوردم امروز ولی خیلی تاثیری حس نکردم گفت ازمایش تیروئید و سونو شکم برو براش عجیب بود اینهمه علایم برا التهاب خفیف معده.... میگن گیاهای دارویی خوبن که اونم چند تا خوردم هیچی حس نکردم به همه میگم من طلسم شدم!! باورت میشه منی که اعتقادی به دعاهای عربی نداشتم الان میشینم مثلا دعا کمیل میخونم با گریه 😂😪 میگم نکنه گناه بدی کردم نکنه عذاب خداست هزارجور فکر میاد تو سرم ولی اروم تر میشم دیگه راهی نیست چیکار کنیم 

منم بهتر نشدم فک کن یه ذره غذا میخورم از حال میرم اینقدر ضعیف شدم اون شب رفتیم باز متخصص دو تا قرص د ...

ببین من بابام زنگ زد پشر عموش ریییس ببمارستان پارسسه علایمو گقت رفلاکس نعدش تا گفتم التهاب نعده گق رفلاکسم دارب اگه بی اشتهابی سا ترش مسکنی باورت نمیشه استرسم خابید  همش گقت از عصابو استرسه

ببین من بابام زنگ زد پشر عموش ریییس ببمارستان پارسسه علایمو گقت رفلاکس نعدش تا گفتم التهاب نعده گق ر ...

کاش برا منم میپرسیدی 😭😂 البته بگم من افسردگی شدید دارم خیلی شرایط اعصاب تو خونمون بهم ریخته اس ولی خب هیچوقت معدم مشکلی نداشت کاش یه دکتر درست بود قشنگ میگفت مشکل من از چیه واقعا مال اعصابه ؟! 

کاش برا منم میپرسیدی 😭😂 البته بگم من افسردگی شدید دارم خیلی شرایط اعصاب تو خونمون بهم ریخته اس ولی ...

بخدا همش عصابه شک نکن کاش برب یه دکتر قوق تخصص  بخدا خیلی خوبه ب من گفت معده همش از عصابه