🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀آسمان من به ستاره ای به نام پسرم روشنه ✨R
منم همینم دوستم امشب مسخرم میکرد گفتم ببین دعا میکنم هیچ وقت سرت نیاد من ۵کیلو وزن کم کردم 😭😭اصن د ...
عزیزم منم همینم همش گریه میکنم تو این چهل روز به اندازه چهل سال پیر شدم اصن نمیتونم تو اینه خودمو ببینم به همه میگم حس میکنم دارم یه خواب وحشتناک میبینم که تمومی نداره ولی مجبوریم خودمون رو اروم کنیم همش میرم سرم میزنم...حس میکنم خدا منو نمیبینه این عذاب جهنمه هزار جور فکر و خیال میاد تو سرممم
قبلش رفتم داروخونه یه ست خریدم بعد رفتم داخل یه سرنگ زدن پشت دستم بیهوش شدم بعدش پاشدم تموم شد بود یعنی هیچی از نحوه اندوسکوپیش نفهمیدم بعد هم برگه که جواب بوذ داد دستم ولی میگفتن دکتره خیلی خوبه ولی کلا داروهاش زیاد نیست و فقط گذر زمان بهترش میکنه یه. دارو داد وونو پاروزنان این خیلی کمکم کرد البته نزدیک یه ملیونه اما چند روز مونده به پریود خیلی دلم درد گرفت باهاش دیگه نخورم بازم حالم بد رفتم قرص داده اما بدرد نمیخوره... قبلا دادشم زخم معده داشت با هیچ دارویی خوب نشد همش سرم میزد فقط گذر زمان بهترش کرد