2777
2789
اندو رفتی که خب هه چیو دیده دکتر پس زخم نداری؟ببین یک لیوان عرق نعناع بزار جوش بیاد بعد یک قاشق باره ...

اره عزیزم دکتر گفت التهاب و ورم معده گف زخم نداری مری سالم اثتی عشر سالم ینی خوب میشم بااین روش؟؟گفتم برم یه دکتر دیگ نرم فعلا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دکتر گفت التهاب و ورم معده گف زخم نداری مری سالم اثتی عشر سالم ینی خوب میشم بااین روش؟؟گفت ...

فعلا رعایت کن نرو

ببین لب به برنج نون قند نزن

ببین چجوری میشی

راستی آب قلم هم معجزات برای التهاب بتونی هروز بخوری یه لیوان عالیه

از همین هست چون یه حالت سیری و حالت تهوع دست میده بهت استرست رو کم کن اگر نه شاید زخمی چیزی داری

خیلی رو خودم کار میکنم باز همینه دیگه روانی شدم چهل روز وضعم همبنه قشنگ دیوونه شدم 

فعلا رعایت کن نروببین لب به برنج نون قند نزنببین چجوری میشیراستی آب قلم هم معجزات برای التهاب بتونی ...

قلم گوساله یا گوسفتد؟؟بخدا خیلی رعایت میکنم ولی برنج در حد ۳ قاشق میخورم که بی جون نشم هیجب نمیخورم چون

قلم گوساله یا گوسفتد؟؟بخدا خیلی رعایت میکنم ولی برنج در حد ۳ قاشق میخورم که بی جون نشم هیجب نمیخورم ...

من چهل روز هیچی نمیخورم حتی اب خیلی عجیبه نه دکتر هم رفتم هیچی به هیچی 

چی هست بببن انقد صبحا مخصوصا حالتای بد ازاسترس بهم دست میده میلرزم بقران

میفهمم فردا میگم الان بچم اذیتم میکنه 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀آسمان من به ستاره ای به نام  پسرم  روشنه ✨R

بعد خانوادم ب من میگن الکی ب خودت تلقین میکنی

چون خودشون تجربه نکردن همونطور که استرس باعث مشکلات معده و روده میشه برعکسشم هست یعنی مشکلات گوارش باعث اضطراب شدید تو بدن میشن درحدی که قرص اعصاب باید بخوری خیلی وحشتناکه فک کن بی جون هستی از اونور از استرس داری میلرزی من این چهل روز یه پام تو ابن دنیاس یه وام اون دنیااا 

چون خودشون تجربه نکردن همونطور که استرس باعث مشکلات معده و روده میشه برعکسشم هست یعنی مشکلات گوارش ب ...

منم همینم دوستم امشب مسخرم میکرد گفتم ببین دعا میکنم هیچ وقت سرت نیاد من ۵کیلو وزن کم کردم 😭😭اصن دوست ندارم خونه تنها بمونم همش میگم نکنه دیونه شدم