2777
2789
من تقریبا عادت کردم ولی واقعا جای خودکشی هم داره😁

شوهر من کارش نزدیکه 

روزی صدبار میره میاد

نهارم که خونه ست

از دستش ارامش ندارم😬😬😬

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من؟ من هم شاغلم هم مجرد هم خونه دار هم محصل! دارم از هم میپاشم

پس داری توهم میزنی 

بدون ازدواج کنی از هم نمی پاشی منهدم میشی 

تو رو خدا با خیالات رمان ها ازدواج نکن و تصورات فانتزی نداشته باش

این چیزها برای کسایی که وضع مالیشون اوکیه باباشون فول جهیزیه کامل داده خونه مستقل ماشین زیر پاشونه شوهر هم درآمد زیاد پول میزنه به حساب خانم 

نه درد قسط دارن نه خرج اجاره و قرض و هزار تا چیز دیگه

وای خدااااا دست رو دلم نزارید ک دلم خون بخدا ناشکر نیستم خیلیم دوندگی کردم تا خدا بهم این فرشته رو داد اما اما اما بشدتتتتتت برای اون دوران ک مستقل بودم. باشگاه میرفتم مسافرت میرفتم دست و بالم باز بود تنگ شده واقعا قدر این روزاتونو بدونین.

زندگی من ب دو قسمت تقسیم شد قبل بچه بعد بچه وای خدااااا زودتر بزرگ بشه خستم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای خدااااا دست رو دلم نزارید ک دلم خون بخدا ناشکر نیستم خیلیم دوندگی کردم تا خدا بهم این فرشته رو د ...

بعدشم که بززگ بشه باید دنیال درس و مشقش باشی ازین کلاس ب اون کلاس ببریش . تا باشه ازین دردسرا❣️

بعدشم که بززگ بشه باید دنیال درس و مشقش باشی ازین کلاس ب اون کلاس ببریش . تا باشه ازین دردسرا❣️

یاخدا.

من دست تنهام بیشتر اذیت میشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون