2777
2789
عنوان

کسی اختلال ptsd داره اینجا❓

65 بازدید | 13 پست

بچها کسی هست مثل من ptsd داشته باشه؟

بعضی اوقات خیلی اذیت میشم واقعا بهم فشار وارد میشه 

شما برای بهتر شدن چیکار میکنین؟

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه توضیح بدی چه بیماری هست

اختلال پس از اسیب

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چه اتفاقی رو مرور میکنی؟

یکسال پیش نامزدم بیماری روانی داشت ازش جدا شدم تو خیابون هرکس یکممم تیپش یا راه رفتنش شبیه اون باشه فکر میکنم اونه یا هربار وارد خیابون خونمون یا دانشگام میشم میترسم اون اونجا باشه ، خیلی وضع بدی داشتم پارسال حتی کتکم زده بود 

همین باعث میشه از راه رفتن تو خیابونم استرس بگیرم 

یکسال پیش نامزدم بیماری روانی داشت ازش جدا شدم تو خیابون هرکس یکممم تیپش یا راه رفتنش شبیه اون باشه ...

متاسفم عزیزم ،تراپی رفتی ؟با تکنیک eft راحت درمان میشی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
متاسفم عزیزم ،تراپی رفتی ؟با تکنیک eft راحت درمان میشی

من تراپی رفتم باهاش ارتباط نگرفتم حقیقتا ، اوایل جداییم بود همش میپرسید الان چه حسی داری و هی ازم میخواست احساساتمو توضیح بدم بعد هشت جلسه دیگه نرفتم ، الانم میتونم برم تراپی ولی گارد گرفتم بهش واقعا کتابی نمیشناسینن کمکم کنه ؟

من تراپی رفتم باهاش ارتباط نگرفتم حقیقتا ، اوایل جداییم بود همش میپرسید الان چه حسی داری و هی ازم می ...

شفای کودک درون ،یا کتاب از حال بد به حال خوب رو مطالعه کنی کمکت میکنه

شفای کودک درون ،یا کتاب از حال بد به حال خوب رو مطالعه کنی کمکت میکنه

ممنون عزیزم از راهنماییت کلی انرژی مثبت واسه تو گلم 💗💗

ممنون عزیزم از راهنماییت کلی انرژی مثبت واسه تو گلم 💗💗

قربونت گلم ،امیدوارم هرچه زودتر حال دلت خوب خوب بشه 💕