ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یکسال پیش نامزدم بیماری روانی داشت ازش جدا شدم تو خیابون هرکس یکممم تیپش یا راه رفتنش شبیه اون باشه فکر میکنم اونه یا هربار وارد خیابون خونمون یا دانشگام میشم میترسم اون اونجا باشه ، خیلی وضع بدی داشتم پارسال حتی کتکم زده بود
من تراپی رفتم باهاش ارتباط نگرفتم حقیقتا ، اوایل جداییم بود همش میپرسید الان چه حسی داری و هی ازم می ...
شفای کودک درون ،یا کتاب از حال بد به حال خوب رو مطالعه کنی کمکت میکنه