2777
2789
عنوان

خانمای اشنا به زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 67 پست
اره خودمم نظرم همینه.من تجربه دوتا طبیعی دیگه هم دارم اما امشب نی نی خیلی داره بد تکون میخوره.ینی طب ...

از نطر بنده که نیست 

خودت میکی من تجربه دوتا دیگه دارم ، دوتا قبای اینجوری بودی 

مشخصه به چیز این وسط جور نیست دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بری تحت نظر باشی بهتره به نظرم

حالا یه معاینه میکنن یه ان اس تی میگیرن

خیره ان شالله به سلامت فارغ بشی

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

ماما همراه نداری؟

اگه داری توضیح بده بهش راهنماییت کنه

زیاد فعالیت نکن و انرژی تو ذخیره کن

غذای مقوی مثل سوپ جو بخور انرژی داشته باشی برای زایمان

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

ماشاالله بهتون.اخه عزیز دردام اونقدر شدید نیستن

آره خداروشکر زایمان فوق العاده ای داشتم 

انشالله برای شما هم زایمان خوبی باشه 

من اگه بازم خدا بخواد باردار شم طبیعی رو انتخاب میکنم

نه‌داره دست و پا میزنه انگار میخواد شکممو سوراخ کنه.دردام هنکز اونقدر شدید نیستن که برم.فقط گفتم شای ...

برو دکتر دوست منم می‌گفت بچه هی با پاش میزد به دهانه رحمش 

می‌گفت اهمیت ندادم

ولی به نفعش نشد

شما که دیگه نه ماه هم هستی برو دکتر وقتته حتما

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

کیسه ابت پاره میشد با تکون های بچه؟برای من تو بیمارستان پاره میکردن

کیسه اب رو دکتر تو مطب سوراخ کرد کرد گفت برو یه غذایی بخور یه کم پیاده روی کن تا رسیدم خونه کاملا پاره شد تکون های بچه خیلی زیاد شد 

البته بند ناف دور گردن بچه چند دور پیچیده بود شایدم تکونا بخاطر همون بود 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3