2777
2789

بچه‌ام پیش دبستانیه

نوه دوستم هم تو همون مدرسه است 

اوایل از روی دوستی و رودروایسی چند باری قبول کردم که نوه‌اش را از مدرسه بیارم چون تو یک ساختمان و همسایه ایم اما کم کم شده عادت چون چندین بار دیگه تکرار شد موقع تعطیل شدن مدرسه ناگهانی زنگ میزنه میگه دخترم کار داره نیست منم نمی‌تونم بیام شما بی‌زحمت نوم رو  از مدرسه ببر خونه 

امشبم زنگ زد گفت نوه‌ام خونمون امشب می‌مونه صبح که بچت خواستی ببری نوه مو ببر که یکیمون بریم

شما باشین چیکار میکنید 

اصلا خوشم نمیاد ازین کار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میبردم مسیرمه دیگه 

بچه ها بهشونم خوش میگذره تنها نمیرن مدرسه

فقط سوالی که برام پیش اومده اینکه دوستت نوش میره مدرسه شما بچتون ؟

چیژوری میشه🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

نیر مسئولیت داره بچه مردم 

بگو می ترسم شما خودتون باشید بهتره به هر حال بچه ن و کوچه و خیابان و ماشین میاد و...

تهش نوبتی کنید ۱۰ بار بردی دوبار به دوستت بگو تو حالا بچه ها رو بیار 

نذار بشه وظیفه و عادت

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

والا من مشکلی با زحمتش ندارم مشکلم با مسئولیتشه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من پارسال ۵ تا از همکلاسی های دخترمو که همسایه هم هستن ،مرتب صبح ها با ماشین  بردم ،ظهر هم گاهی پیاده میومدن که باز هم کیفهاشونو من میاوردم ،گاهی هم با ماشین میومدن .یکسال تمام .

ممی‌دونی چیه بحث بردن آوردن نیست حساس می‌کنم که داره به من نگاه ابزاری میشه تاکسی مرسی

بهش دوستانه و با لحن مهربون که دوستی تون بهم نریزه بگو از مسئولیتش میترسم یه اتفاقی بیفته شرمنده میشم که دیگه نگه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏