2777
2789
عنوان

کی مو سفید میشه آقایون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست

ارثی و ژنتیکی همسر من از ۲۷سالگی سفید کرده و الان تقریبا ۶۰درصد موهاش سفیده ۳۴سالشه 

خودم چندتا دونه سفید دارم۲۷سالمه 

مادرم ۵۰سالشه ی تار موی سفید تاکید میکنم یک تار موی سفید نداره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید از ژن.من از ۱۵ سالگی یهو شروع به سفیدشدن کردن.فکر میکردم وقتی ۳۰ سالم بشه دیگه مو سیاه ندارم ولی از یه سنی به بعد متوقف شد و الان که۴۱ هستم معمولی هستم نه خیلی سفید نه خیلی سیاه

بله اون عوامل تاثیر داره فشارهای تحصیلی و کاری خیلی تاثیر دارن ولی به نظر من سفید شدن مو در همه افراد مثل هم نیست در آقایون سفید شدن ریش معمولا زودتر اتفاق می افته من 55سالمه از 35سالگی موهای صورتم شروع به سفید شدن کرد ولی موهای سرم فکر کنم از 50سالگی شروع شد

کاربر آقا 

ژن تاثیرداره

غم از دست دادن عزیز هم خیلیییی تاثیر داره

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY