2777
2789
اونا دورن مثلا دوست شیرازی دارم یکی هست اهل جنوب خیلی صمیمی هستیم ولی چجوری همو ببینیم آخه

اره دورن🥲با نزدیکا دوست شو خواهر😂یمدت فک کنم سر یه کاری بری اگ مدرسه ای نیستی بتونی دوست پیدا کنی

.

اره دورن🥲با نزدیکا دوست شو خواهر😂یمدت فک کنم سر یه کاری بری اگ مدرسه ای نیستی بتونی دوست پیدا کنی

دوران مدرسه کوفتیم افتاد تو کرونا دوست پیدا نکردم🥲😂

مرسی از راهکارات عزیزم بالاخره پیدا میکنم یکیو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی‌راجب اینکه خاستگار هست تو مسجد یا نه‌همه داشتن از تجربهاش میگفتن یهو ترکید

تاپیک شما بود عزیزم؟

من گلم اونجا هم نوشتم از وقتی کلاس پنجم شیشم بودم هر دفعه که میرفتیم نماز جمعه کم کمش ۳ تا جلومونو میگرفتن شماره میگرفتن

تاپیک شما بود عزیزم؟من گلم اونجا هم نوشتم از وقتی کلاس پنجم شیشم بودم هر دفعه که میرفتیم نماز جمعه ک ...

اره تایپک من بود طرف خونه ما ی جایی مسجد نیس مصلا فکر کنم نماز جمعه ها رو میان  اونجا میخونم بنظرتون   برم اونجا خاستگار پیدا میشه ی سریا میگن ما چند بارم رفتیم مورد ‌پیش نیومده میگم قدیما شاید اونجوری یود یا هنوزم همینطوریع؟

وای من تبریزیماگه کنکورم نبود میومدم بات میتازوندیم کف شهروووو

عههه جدیییی؟؟؟

وای چقدر خوشحال شدم عیبی یوخ گوزلیم ایشالا به سلامتی کنکورتو بده بعدش حتما قرار میذاریم می‌بینیم همو

عههه جدیییی؟؟؟وای چقدر خوشحال شدم عیبی یوخ گوزلیم ایشالا به سلامتی کنکورتو بده بعدش حتما قرار میذاری ...

وای اصلا تاپیکیوی گوردوم شوک اولدوممممم

ایشالا گورشروخ بی سرییی

درخواس وریرم قبول اله یادیمنان چیخماسین سورالار