2777
2789
عنوان

دلم خبیثه بنظر

143 بازدید | 5 پست

نمیدونم نمیتونم هیچ بچه ای تحمل کنم بجز بچه خودم. مخصوصا اگه پررو باشه واضح نفرتمو نشون میدم. این از خباثته؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

نه این یه سطح از بیشعوریه خباثت یعنی بهش اسیب هم بزنی

به کلماتت دقت کن ربطی به شعور نداره.

من متنفرم از بچه پررو و بی ادب این چیز عجیبی نیست

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به کلماتت دقت کن ربطی به شعور نداره.من متنفرم از بچه پررو و بی ادب این چیز عجیبی نیست

این که نمیتونی بفهمی بچه تنها ۲۵ درصد از عقلش رشد کرده 

و خیلی رفتارهاش درست نیست بخاطر اینکه یک چهارم اموزش والدین رو میتونه دریافت کنه و تازه بخاطر شیطنت کودکی ۱۸ درصدش رو فراموش میکنه !!!

و فکر میکنی بچه خودت اینجوری نیست احتمالا 

قطعا یه سطح از بیشعور بودنه عزیزم 

سعی کن رفتارت رو تغییر بدی 

بچه هرکسی برای خودش عزیزه !

نفرت رو برای خودت نگهدار

این که نمیتونی بفهمی بچه تنها ۲۵ درصد از عقلش رشد کرده و خیلی رفتارهاش درست نیست بخاطر اینکه یک چهار ...

درجایگاهی نیستی که صفات خونوادگیتو بهم نسبت بدی

درجایگاهی نیستی که صفات خونوادگیتو بهم نسبت بدی

واقعا معلومه مشکل داری 

خودت سوال کردی 

خودت گفتی خبیثی 

خودت هم دنبال جواب بودی

بهت جواب دادم 

الان هم با خودت درگیری 

بنظرم یه دکتر برو 

واقعا نرمال نیستی :)