2777
2789
عنوان

یه تجربه از زندگی ام براتون بگم

250 بازدید | 7 پست

از الان خودتون عادت بدیم که همه کارهاتون برای خدا انجام بدین

تو زندگی انقدر قراره به ادم ها خوبی کنید و در مقابل قدر نشناسی کنند و یا بهتون بدی کنند و اون موقع دلتون می شکنه و ناراحت می شین این حس بهتون دست می دهد که عمرتون و پولتون تباه شده و خرج ادم های بی ارزش شده!   اما وقتی کارهاتون برای خدا انجام بدین با خدا معامله کردین نه با بنده های خدا و خیلی خیلی کمتر دچار این حس های بد می شین و اینکه خدواند قراره تو این دنیا و اون دنیا براتون جبران کنه و چی می خواهید از این بهتر و والاتر؟ 

این حرف به خاطر مذهبی بودن یا نبودن نگفتم!  بعد کلی تجربه های سخت تو زندگی و خون دل خوردن بهش رسیدم! فقط برای خدا یه کاری انجام بده یا نده تا همیشه حال دلت خوب باشه!

اینی که می خواهی بعد کلی سختی بهش برسی الان گوشه ذهنت داشته باش و در موردش فکر کن.

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

درستهولی بنظرتون برای رضای خدا بهتر نیست خوبی رو ب بیگانه کنیم؟؟چون فامیل و آشنا و همسایه پرو و پرتو ...

بله درسته 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم، حرفتون درسته اما در عین حال آدم باید در حق کسی خوبی کنه که لیاقت و درکش رو داشته باشه. نمیشه که من به هر کس و ناکس خوبی کنیم. وقت و انرژی و سرمایه خودمون رو هدر بدیم به صرف اینکه برای رضایت خدا کار کردیم! این در واقع خودش نوعی پرورش ظلمه. نه تنها خدا پسندانه نیست که باعث وقیح و مدعی شدن افراد نالایق میشه. پس قبل از هرگونه احسان و محبتی باید طرف مقابل رو ارزیابی کرد حالا اگر بعد از ارزیابی دچار خطا شدیم اینجا دیگه توکل ما به خداست چون نهایت تلاش رو کردیم ولی قرار نیست که به محبت و ایثار خودمون ادامه بدیم.

عزیزم، حرفتون درسته اما در عین حال آدم باید در حق کسی خوبی کنه که لیاقت و درکش رو داشته باشه. نمیشه ...

منم نگفتم همواره برو برای یه ادم بی ارزش کار خوب کن 

اتفاقا وقتی برای خدا کار انجام بدی می بینی یه نفر بعد یه مدت در برابر بهت بدی کرد ناراحت نمی شی فقط دفعه بعد می ری خوبی یه جای دیگه انجام می دی  همین

مذهبی نیستم و حرفتو خیلییی خیلیییی خیلییی قبول دارم و از سن کم به این نتیجه رسیدم

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️