2777
2789
عنوان

تاحالاشده بچتون یروز کامل غذا نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا به میل خودش غذا میخوره ولی نخوره زورش نمیکنم

مریضم باشه همون چند قاشق برنج یا یکم سوپ براش کافیه 

بیشتر استراحت نیاز دارن و داروهاشون باید سروقت بخورن که سخته دارو دادن

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

اره بابا بچه ها وقتی مریضن خیلی کم اشتها میشن هیچیشون نمیشه اصلانگران نباشیدخوب میشه انشالله. اصلا شاید معده ش سنگین باشه با سرماخوردگی بدترشده. من پسرم خیلی اینجوری میشه دیگه عادت کردم بهش گیرنمیدم واسه غذاخوردن. انشالله بهترباشه❤️

بله 

سالم بود ولی یه روز بعد نهار چیزی نخورده شب خوابش برد شام نخورده فرداشم صبحونه نخورد براش لقمه گذاشتم تو مدرسه نخورد 

تا ساعت سه فرداش چیزی نخورده 

یادم نمیره رفتم مدرسه دنبالش

فهمیدم چیزی نخورده یه روز کامل 

تو ماشین همینجوری اشک میریختم از دستش 

خیلی سر غذا خوردن اذیتم کرد بچه بود 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

خانما من پسرم تا یک سالگی 13کیلو نیم بود ایقد که تپل بود همه میگفتن زیاد بهش غذا نده بزرگ بشه چاق میشه،الان 4سالش شده 17کیلو هست یعنی 3سال فقط 3کیلو اضافه کرده،طبیعیه بنظرتون یا دکتر ببرم خیلی ناراحتم غذا هم درست نمیخوره

همون چند قاشق کته خوبه خب میل نداره به زور چیزی نده بدتر بالا میاره معدش حساس میشه دخترمن تب داره همون چندتا قاشق غذارو هم از صبح نخورده میگه همه چی تلخه اب روهم شیرین کردم بهش دادم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خانما من پسرم تا یک سالگی 13کیلو نیم بود ایقد که تپل بود همه میگفتن زیاد بهش غذا نده بزرگ بشه چاق می ...

فعالیتش خوبه؟ اندازه خودش غذا میخوره؟ شاید هله هوله زیاد میخوره...

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷