2777
2789
عنوان

من عاشق زندگی متاهلی و شوهرداری هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست
الان ذوقشو دارم دلم میخاد الان توی خونه خودم باشم غذا بپزم خونمون مرتب کنم شوهرم کنارم باشه

وقت زیاده،عجول نباش،دیر نمیشه،از زمان حالت لذت ببر،بجا حسرت آینده وگذشترو خوردن

ببین من توی زندگیم پست و بلندی دعوا زیاد بوده و الان کمتره همسرمم جونم به جونش بسته س ولی گاهی پشیمو ...

پایدار باشید همیشه قشنگم

اگرم مجرد بودید الان میگفتید کاش ازدواج میکردم الان که متاهلید اینطوری میگید 

چون تجریش کردید اینو میگید وگرنه این آرزوی هر دختر مجردیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق تنهایی و استقلال و فتح قله ها بودم الان اسیر و ابیر در یک زندگی جمعی(۴ نفره)هستم و تنها قله ...

🤣🤣🤣

اره گفتم خدا برعکس عمل می‌کنه به اونیکه دوست نداره میده خوبم میده به اونیکه دوست داره نمی‌ده می‌زاره منتظر

الهیییی عزیزمالان چند سالته گلم؟خدا بچه هاتو حفظ کنه برات هرچیزی یه سری خوبی داره یه سری بدی ولی من ...

۳۴ سالمه  

ولی مثه چی پشیمونم ، شوهرم اصلا اخلاق نداره ، هیچ وقت پیشش احساس آرامش نکردم ، برعکس همیشه تو استرسم که الان از فلان چیز بهونه میگیره و دوباره دعوا راه میندازه ، کل خانوادمو فامیلام باهاش قهرن از بس بی ادبو بد دهنه 

۳۴ سالمه ولی مثه چی پشیمونم ، شوهرم اصلا اخلاق نداره ، هیچ وقت پیشش احساس آرامش نکردم ، برعکس همیشه ...

واای عزیزم🥲ناراحت شدم برات 

انشالله که همسرتون به راه راست هدایت بشه 

خانوادتون شناختی نسبت به همسرتون نداشتن قبل از ازدواج؟

واای عزیزم🥲ناراحت شدم برات انشالله که همسرتون به راه راست هدایت بشه خانوادتون شناختی نسبت به همسرتو ...

ازدواجمون سنتی بود ، خواهرش منو تو خیابون با مادرم دید و از مامانم شمارمونو گرفت ، دو ردز بعد با مامان و خواهرش اومدن خونمون منو دیدن ، من گفتم نه ولی شرایطشون توب بود بابام و مامانم اصرار زیاد کردن که قبول کن داره ، منم به زور قبول کردم ولی هرچی گفتن در موردش اغلب دروغ بود ، گفتن دست و دلبازه ، خسیس از آب دراومد ، گفتن سر کار ثابته و بیمه داره دیدم نه قرارداری هست و بعد عقد بیکار شد ، گفتن خیلی مودبه چون مهندسه ، دیدم انقد فحاشو بد دهنه که مامانش براش زن گرفته از دستش راحت بشه ، بزار خلاصش کنم حتی خانوادمم استباهی که تو انتخاب این کردن رو گردن نمیگیرن وقتی بهشون میگم شما منو به این روز نشوندین میگن میخواستی قبول نکنی  

ازدواجمون سنتی بود ، خواهرش منو تو خیابون با مادرم دید و از مامانم شمارمونو گرفت ، دو ردز بعد با مام ...

عزیزدلم ❤️

خودتو ناراحت نکن بیخیال رفتارش بشو سخت نگیر سعی کن همیشه نقطه ضعفش رو توی اون موضوع پیدا کنی و انجامش بدی تا کمتر اذیتت کنه

عزیزدلم ❤️خودتو ناراحت نکن بیخیال رفتارش بشو سخت نگیر سعی کن همیشه نقطه ضعفش رو توی اون موضوع پیدا ک ...

ای بابا .

آرزو داشتم بعضی آدم ها رو یکم بعدتر 

بعضی هارو یکم قبلتر 

و بعضی ها روهم هرگز و برای همیشه نمیدیدم .

شوهر من مورد آخرِ