اینو از خودم فهمیدم که عاشق زندگی دونفره و متاهلی هستم عاشق شوهرداری بچه داری خونه داری هستم و انگاری که هرچی اینچیزارو دوست داشته باشی خدا ازت دورترش میکنه و هرچی از شوهرداری خونه داری و .. بیزار باشی خدا بهترین شو بهت میده
متاهلا شما هم مثل من عاشق بودین؟؟چندسالگی ازدواج کردید ؟
الهیییی عزیزمالان چند سالته گلم؟خدا بچه هاتو حفظ کنه برات هرچیزی یه سری خوبی داره یه سری بدی ولی من ...
۳۴ سالمه
ولی مثه چی پشیمونم ، شوهرم اصلا اخلاق نداره ، هیچ وقت پیشش احساس آرامش نکردم ، برعکس همیشه تو استرسم که الان از فلان چیز بهونه میگیره و دوباره دعوا راه میندازه ، کل خانوادمو فامیلام باهاش قهرن از بس بی ادبو بد دهنه
واای عزیزم🥲ناراحت شدم برات انشالله که همسرتون به راه راست هدایت بشه خانوادتون شناختی نسبت به همسرتو ...
ازدواجمون سنتی بود ، خواهرش منو تو خیابون با مادرم دید و از مامانم شمارمونو گرفت ، دو ردز بعد با مامان و خواهرش اومدن خونمون منو دیدن ، من گفتم نه ولی شرایطشون توب بود بابام و مامانم اصرار زیاد کردن که قبول کن داره ، منم به زور قبول کردم ولی هرچی گفتن در موردش اغلب دروغ بود ، گفتن دست و دلبازه ، خسیس از آب دراومد ، گفتن سر کار ثابته و بیمه داره دیدم نه قرارداری هست و بعد عقد بیکار شد ، گفتن خیلی مودبه چون مهندسه ، دیدم انقد فحاشو بد دهنه که مامانش براش زن گرفته از دستش راحت بشه ، بزار خلاصش کنم حتی خانوادمم استباهی که تو انتخاب این کردن رو گردن نمیگیرن وقتی بهشون میگم شما منو به این روز نشوندین میگن میخواستی قبول نکنی