2777
2789

رفته بودیم رستوران بعد که فیش رو گرفت رفت تحویل بده صداش زدم گفتم نمیخواد تحویل بدی خودش شماره صدا میزنه یهو برگشت بلند گفت میذاری کارمو بکنم یا هی میخوای صحبت کنی بعد که رفتیم پشت میز نشیتیم میگم چرا اینحوری حرف زدی میگه تو چرا اینجوری هستی هی زر میزنی و هی به منو نگاه می کنی و نمیدونی چی میخوای و...

بعد که غذا اومد گفتم انگار جوجه ها رو سوزونده اونم گفت اگه نمیخوای نخور

منم هیچی نخوردم هرچی گفت بخور نخوردم کل راه برگشت هم صندلی عقب نشستم هرچی هم صدام زد جواب ندادم 

چیکارش کنم حالش گرفته بشه

دیگه حالشو گرفتی دیگه

تازه می پرسی چکار کنم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب توچرابهش میگی فیش رو بعدا میدی بزار هرگوهی دوست داره بخوره....هرچی این مردارو تحویل میگیری میرن ه ...

دقیقا همون براش بهتره عین اوسکلا راه بیوفته بره فیش رو بده و ضایع بشه بخدا مقصر منم

دقیقا همون براش بهتره عین اوسکلا راه بیوفته بره فیش رو بده و ضایع بشه بخدا مقصر منم

دیگه از این به بعد تو هیچ کارش نظر نده ببین چی میشه...نظرندی خودش ازت نظر میخاد