nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1150 عنوان شما هم موقع پریودی حس و حالتون عجیب غریب میشه 115 بازدید | 13 پست وای خیلی بهم میریزم اصلا بعضی وقتا یه مدلی میشم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 1404/08/23 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17505 دقیقااااااااا بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 9838 اره یه وقتایی ناامیدی و استرس و افسردگی بعد دوباره ب تنظیمات کارخانه برمیگردیم
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1150 دقیقااااااااا همه حس های بد رو دارم باهم تجربه میکنمدر صورتی که مثل روزای دیگه هس امروزم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1150 اره یه وقتایی ناامیدی و استرس و افسردگی بعد دوباره ب تنظیمات کارخانه برمیگردیم چقدر بده هر رموز مسیر خونه تا محل کارم رو خودم رانندگی میکنم .حالا الکی برا فردا استرس گرفتم .تو فکر اینم با اسنپ برم 🤣 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49111 من میگفتم دنیا تموم شده واسم از بس بهم میرختم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1150 من میگفتم دنیا تموم شده واسم از بس بهم میرختم الان دیگه زمان پری اینجوری نیستی ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49111 الان دیگه زمان پری اینجوری نیستی ن نشستم جوشن کبیر خوندم ی مدت بهتر شد وضعیتم خیلی خراب بود حالم انگار بی هیچ بودم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1150 ن نشستم جوشن کبیر خوندم ی مدت بهتر شد وضعیتم خیلی خراب بود حالم انگار بی هیچ بودم چه جالب امتحان میکنم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
nreyhanaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1150 آره منم خیلی به هم میریزم من بیشتر دلشوره میگیرم و متنفرم از این حس ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49111 چه جالب امتحان میکنم چله شو بگیر از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
پرپر۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 من بیشتر دلشوره میگیرم و متنفرم از این حس من کلا همه غمو غصه هام میان سراغم