2777
2789
عنوان

لطفا بیاین قضاوت کنین به گفته شوهرم ببینین من آدم بدی هستم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 73 پست
ولش کن حرص نخور کاریش نمیشه کرد باهاش صحبت کن اگه راضی شد که چه خوب راضی نشد بی خیال شو الکی خودتو ع ...

دعوای مفصل کردیم روش حتی به مادر پدرمم فحش داد وسط دعوا 🥲🥲

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دعوای مفصل کردیم روش حتی به مادر پدرمم فحش داد وسط دعوا 🥲🥲

الهی بگردم 💔دور از جونشون 

هرگز سر چیزی که میدونی فایده نداره نه بحث کن نه ناراحت شو وقتی بحث کردن و ناراحتی تو تاثیری نمیزاره روش چرا خودتو الکی اذیت کنی

فکر میکنم آدم دل نازک و زود رنجی باشی منم همینطوری و دقیقا مثل شما همش با شوهرم در حال جنگ و جدل کردنیم😂😂

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون برادرزاده اش هست

اصلا براش احساسی که به برادرزاده اش داره , ربطی به جاریت نداره

مشکلتون همونه که خودت گفتی .... برای شما خسیسه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الهی بگردم 💔دور از جونشون هرگز سر چیزی که میدونی فایده نداره نه بحث کن نه ناراحت شو وقتی بحث کردن و ...

اره میدونی چیه آدمی هستم که کاری به کار کسی ندارم ولی اگه کسی اذیتم کنه و دلمو بشکنه بدجور کینه ای هستم متاسفانه 

اره میدونی چیه آدمی هستم که کاری به کار کسی ندارم ولی اگه کسی اذیتم کنه و دلمو بشکنه بدجور کینه ای ه ...

منم مثل توئم ولی کینه ای نیستم زود فراموش میکنم و میبخشم خیلی عذابم میده این اخلاقم میخوام قهر باشم میخوام حرف نزنم ولی نمیتونم 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

منم مثل توئم ولی کینه ای نیستم زود فراموش میکنم و میبخشم خیلی عذابم میده این اخلاقم میخوام قهر باشم ...

کینه ای بودن بد دردیه هر کاری هم کردم نتونستم کنار بزارمش چون از اولش همینم  میبینی الان تو چه حالی هستم  برو خدا تو شکر کن که کینه ای نیستی عزیزم 

خدا ازش نگذره

حرص نخور اینقدر

جاهای دیگه زندگی ازش بیشتر پول بگیر

پس انداز مخفی داشته باش برای خودت و ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حرص نخور اینقدرجاهای دیگه زندگی ازش بیشتر پول بگیرپس انداز مخفی داشته باش برای خودت و ....

خواهر چی مهمتر از دندون پول نمی‌ده دندونامو درست کنم انگشترمو فروختم درست مردم 

کینه ای بودن بد دردیه هر کاری هم کردم نتونستم کنار بزارمش چون از اولش همینم میبینی الان تو چه حالی ...

اره اینم هست

حالا من حق دارم یانه حق با شوهرمه ؟

من به هیچ مرد خسیسی حق نمیدم عزیزم ولی تو دعوات باهاش و حتی اینجا نوشتنت، سه تا موضوع رو قاطی کردی با هم .... سرویس دادن مجانی به برادرزاده ، جاری ، و خساستش

حالا حق با منه یا شوهرم ؟

با شماس