با یکی از جاری هام یک سال و نیمه بخاطر تهمت هاییکه بهم زد قطع رابطه کردیم و رفت و آمد نداریم جاریم خیلی جاها بدمو خواست حتی اومد تو روی خودم گفت نازایی و من خوشحالم از این بابت ،اینو گفتم که بدونین چقدر آدم بد ذاتیه و من حقیقتا متنفرم ازش,بقیه اشم الان پست بعدی میگم طولانی نشه
میگه هر وقت بگم میاد کمک میکنه علوفه درست میکنم برا گوسفندا دست تنها نمیتونم
اشکال نداره اسی اگه واقعا کمکش میکنه
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
ولی باید پول دندون پزشکیتو میداد اینو به شوهرت نشون بده آقای محترم اگه شما فکر میکنی برادر زاده برات جبران میکنه موردی نداره و کار خوبی کردی گوسفند براش نگه داشتی ولی اینکه به خانمت پول دندون پزشکی ندادی کار زشتی بوده چون قطعا ایشون هم توی خونه داری و غذا پختن و کارای منزل صد برابر جبران کردن براتون و کارتون زشته قدر خانمتون هم بدونید چون در نهایت تنها کسی که تو بی پولی کنارتون میمونه ایشونن
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
خب یدونه گوسفنداشو میفروخت از طلا که با ارزشتر نیست
اره کمک میکنه نمیتونم دروغ بگم، حالا من آدم بدی هستم به نظرت ؟
آدم بدی نیستی به خاطر رفتار جاریت نسبت بهشون حساس شدی ناراحتی و خشمی که بایت رفتار جاریت تو قلبت هست باعث شده این واکنش رو داشته باشی اصلا آدم بدی نیستی شوهرت بلد نیست با محبت و رفتار به جا دل شما رو آروم کنه ...ولی خودت سعی کن منطقی باشی
خب اون گوسفند یه دونه قرار نیست بمونه که امروز دوتا بره بدنیا آورده شدن سه و همینجوری قراره زیاد بشن ...
میکی که کمک میکنه به همسرت توی دامداری خب اینجوری جبران میکنه هزینه کارگر هم زیاده بجای حقوق پول علف حساب میکنه دیگه
چه کمکی کل تابستون حتی یبارم با شوهرم نیومد ببرن چرا گوسفندارو زمستونم ببینی یکی درمیون کمک کنه به ع ...
ولش کن حرص نخور کاریش نمیشه کرد باهاش صحبت کن اگه راضی شد که چه خوب راضی نشد بی خیال شو الکی خودتو عذاب نده