2777
2789

با یکی از جاری هام یک سال و نیمه  بخاطر تهمت هاییکه بهم زد قطع رابطه کردیم و رفت و آمد نداریم جاریم خیلی جاها بدمو خواست حتی اومد تو روی خودم گفت نازایی و من خوشحالم از این بابت ،اینو گفتم که بدونین چقدر آدم بد ذاتیه و من حقیقتا متنفرم ازش,بقیه اشم الان پست بعدی  میگم طولانی نشه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من دامداری داره  و گوسفند نگه میداره حالا برا پسر همین جاریم که باهاش قطع رابطه ایم یدونه  گوسفند ماده خریده و نگه می‌داره براش دو سه روز پیش گوسفده  دوقلو بره اش شد حالا من میگم برا من خرج نکنی طلامو بفروشم دندونامو درست کنم برا برادر زاده ات گوسفند نگه داری بدون اینکه خرجیشو بخوای 

میگه من هر چی به برادر زاده ام بگم در جا برام انجام میده همیشه به حرفم گوش میده حالا زیاد نکردم که یدونه براش گوسفند نگه داشتم منم گفتم پس من طلامو بفروشم دندونامو درست کنم ولی برا برادر زادت مفتی گوسفند نگه داری اونم تو این گرونی فقط بخاطر اینکه هر کاری داشته باشی برات انجام میده مگه اونا کاری داشته باشن تو انجام نمیدی برگشته بهم میگه آدم بدی هستی