2777
2789

با زندگیی که فک میکنم مال خودم نیست

شوهرم دوسم داره یعنی دوست داره کنارش باشم منو میخاد محبت داره ولی ااااااصلا اولویتش نیستم بلکه پدر مادر وحتی خواهر برادر وحتی خواهر زادش اولویتش هستن . حرف خانوادش براش مهمه تا حرف من هرچی روش کارکردم نشد 

وبه طور مطلق تحت هر شرایطی باشه(حتی بدونه اونا مقصرن ومن مظلوم وبی گناه وبی کس ) به اونا کاملا حق رو میده وکامل طرف اوناس 

به نظرتون به همچین آدمی میشه تو زندگی تکیه کرد وآرامش داشت عمرتو بزاری پاش واز جون ودل بچه بیاری براش 

شما هم هستین کسایی با همچین شرایطی زندگی کرده باشین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله زندگی کردم

پدرم بعدش پسرعموی پدرم که نامزدم بود

جدا شو، بچه بیاری واقعا اشتباه بزرگی کردی

این تجربه من بود توصیه میکنم با مشاور صحبت کنی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یک سالی میشه

ببین، خیلی زوده که حق و به تو بده. حالت دفاعی مغزش فعاله. همشون اول همینطورن. شوهر منم بود. بزار یه چندسالی بگذره، تو میشی اولویت نگران نباش. فقط باهاش خوب باش. نزار فکر کنه مقابلشی

بله عزیزم خودم نامزدم ولی اصلا هیچی ارزشی ندارم براش س شبه قهریه زنگ نمیزنه منن ک زنگ میزنم فوش بد ب ...

نه نه اصلا اینجوری نیست براش مهمم ولی در برابر کوچک ترین عضو خانوادش مهم نیستم

ببین، خیلی زوده که حق و به تو بده. حالت دفاعی مغزش فعاله. همشون اول همینطورن. شوهر منم بود. بزار یه ...

تورو خدا راست میگی شوهرت اوایل زندگی اینجوری بود  حالت دفاعی داشت به خانوادش حق میداد الان بعد چند سال زندگی خوب شده