2777
2789

قبلا خیلی دوسداشتم با کسی آشنا بشم ولی از بس تنها موندم دیگه حسی نیس با اینکه خسته شدم از تنهایی ولی گاهی انگار آدم محکوم میشه به تنهایی😑 اونایی ک میخوایید بگید خوشبجالت ک تنهایی و راحتی کاش مام مجرد بودیم ! بنا به خواسته خودتون انشاالله هرچه زودتر مجرد و تنها بشید حرفی ندارم . 

والا اطراف دیدم زنه متاهل چننا دوس پسر داره اونوقت امثال من همش تنها ک از تنهایی کم کم افسردگی بگیرن😑 چرا عدالتی نیس😑خدا بخواد درست میکنه . نخوادم هرررر کار کنی نمیشه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا منم دیگه خسته شدم

چس پسرای مردمو مرد میکنم تهشم نمیشه و تو زرد از اب درمیان

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

معمولا دخترای مثبت و مغرور دوست نمیشن و دخترایی که میبینی دوست دارن،، خودشون پا میدن میخندن و جذب ...

آفرین . دقیقا درست گفتی 👌 ولی کاش مغدور و مثبت نبودم حداقل میتونستم آشنا بشم انقد تنها نباشم

آفرین . دقیقا درست گفتی 👌 ولی کاش مغدور و مثبت نبودم حداقل میتونستم آشنا بشم انقد تنها نباشم

اون جور دوستی ها ارزشی نداره هیچ خیلی هم مایه شرمساری هست 

حتی صحبت کردن در موردش زشته 

یعنی چی 

خانم یا آقا همسر داشته باشد ولی برود دنبال رابطه دیگر

اون جور دوستی ها ارزشی نداره هیچ خیلی هم مایه شرمساری هست حتی صحبت کردن در موردش زشته یعنی چی خانم ی ...

تو چی میگی این وسط ؟! 😏 چه تاهلی ؟! چه شرمساری ؟! مگه گفتم متاهلم چجوری دوس پسر پیدا کنم ک میگی زشته . بیخیال بابا 🖐