2777
2789
از اولش مخالف بود گفتم باشه اما الان روز به روز بیشتر دلم میخواد برم سرکار دستم تو جیب خودم باشه

خوب  پس این دیکه خودت قبول کردی 

نمیشه قیل ازدواج بپذیری بعدش بزنی زیرش 

فرقی نداره در مورد چی

اگر از،اول قبول کرده بود حق با شما بود ولی الان حق با شوهرته

اگه میتونی تضمین کنی تا ابدالدهر باهاشی و ولت نمیکنه اگه بهت همون پولی که قراره از شغلت در بیاری مید ...

من کلا هراس از آینده دارم از طرفی مثلا یه سری خرج ها دارم که شاید از نظرش ضروری نباشه کلا دوست دارم خودم پول داشته باشم و از هیچ کسی حتی نامزدم پول نخوام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب پس این دیکه خودت قبول کردی نمیشه قیل ازدواج بپذیری بعدش بزنی زیرش فرقی نداره در مورد چیاگر از،ا ...

اولش فک کردم میتونم اما الان خرج مخارج زیاده و نمی‌خوام دستم جلو کسی دراز باشه 

من کلا هراس از آینده دارم از طرفی مثلا یه سری خرج ها دارم که شاید از نظرش ضروری نباشه کلا دوست دارم ...

هراس از آینده یه ترس به جا هست کاملا

آره دقیقا یه سری خرج ها هست که اگه پولشو از شوهر بخوای هی میگه نمیدونم ضروری نیست و اگه هم پولشو بده با منت میده واس همین شاغل بودن نیازه

هراس از آینده یه ترس به جا هست کاملاآره دقیقا یه سری خرج ها هست که اگه پولشو از شوهر بخوای هی میگه ن ...

دقیقا بخاطر همین دوست دارم کار کنم اما درک نمیکنه