2777
2789

خیلی دوره میکاپ رفته ولی کلا ساده با یک ضدآفتاب قشنگ تر هست الان که عروسی عموش هست کاملا این موضوع رفت رو مخش شما هم این مشکل دارید؟

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید کسی با آرایش قشنگ نشه

منم ارایش بهم نمیاد باید ی ارایش محو داشته باشم

عروسی خودم فقط خط چشم و رژ بود 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا باید کسی با آرایش قشنگ نشه

بهش نمیاد نهایتا ریمل ضد آفتاب رژ بهش میاد خودش خوشگله ولی از وقتی رفته خوابگاه خیلی درمورد صورت پوستم ایراد میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

ببرش ارایشگاه

زیاد رفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پوستش چطوره؟

گندمی روشن

مختلط

صورت بیضی ته چهره خودم داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو اونقدر خوشگلی که نه تنها آرایش بهت چیزی اضافه نمیکنه که از خوشگلی فوق العاده خودت کم می‌کنه 

این فوق العاده است که خودت اینقدر زیبایی عزیزم

چرا باید بخوای زیباتر بشی؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

زیاد رفته

خب خوشگل نشده باز؟

شاید هنوز نمیدونه چه مدل ارایشی بهش میاد 

یا باید نقصای صورتشو با عمل برطرف کنه

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو