2777
2789

تاحالا شده ازش ناامید بشین؟

یاد این شعر افتادم:

من از خوش باوری در پیله ی خود

فکر میکردم خدا دارد فقط صبر مرا اندازه میگیرد

🙂🙂🙂🙂🙂🙂

ولی نگو خدا اصلا نمی‌بینه منو 

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخ از ته دلم میگم..شاید دیر شده ولی،داده

به نظرم چیزی که دیر بشه دیگه فایده نداره

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بله و بعد ۴ سال فهمیدم چقدر دوسم داشته که نکرده برام

بعد میبینی برای بقیه چقدر خوب و راحت همه چیز شد

ولی برای تو نه

داره‌‌

میدونی چرا چون اون لحظه ی چیز اشتباه رو میخواستم ولی بعدش با سودش واسم جبران کرد 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

بله و بعد ۴ سال فهمیدم چقدر دوسم داشته که نکرده برام

مشکل من اینه کاری رو برام انجام نمیده که واضحه به نفهمه. نگید خودت نمی‌فهمی. خواهشاً قبول کنید این مورد من فرق داره وقتی میگم به صلاحمه حتما هست. ولی خب 

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

چقدر جملت درسته . بعضی ها خواسته ها محدودیت زمانی دارن بعد از یک زمانی یا بی ارزش میشن یا ارزششون کم میشه. 

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

بچگیام خیلی این احساسو داشتم. 

ولی الان خدارو برای خودش میخوام. اگرم از سختیا و نرسیدنا ناراحت بشم، گریه میکنم ولی گله نه. 

ازش میخوام طاقتمو بیشتر کنه...

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

مشکل من اینه کاری رو برام انجام نمیده که واضحه به نفهمه. نگید خودت نمی‌فهمی. خواهشاً قبول کنید این م ...

عزیزم من چیزی از خدا دیدم

که هر کاری کنه دیگه هیچی نمیگم انقدر که بهش اعتماد دارم