2777
2789

یک ماه پیش پیجشو چک کرده بودم ،بماند که هر چی دوست و فامیل داره الان اسمش تو ساجستام هست 🫠باز کنجکاو شدم برم چک کنم ،همچنان پیجش بازه ...

من مدتها دی اکتیو بودم ،معلوم نیست کی تا حالا بوده این پیجش که باهاش کار میکرده چون یه مدت نبود و من اینو دیده بودم ولی کسیو فالو نکرده بود اونموقع

اصلا همینش برام عجیبه یعنی هنوز دوز دختر نداره 😅خیلی رو پرایوسیش حساس بود اصلا ...پیج باز ،اصلا چیزایی که فالو کرده خیلی جالبه 😅سواد رابطه و کلا چیزایی که مربوط به رابطه ست و کلی چیز دیگه، جالب اینجاست داشتم پیجشاشونو نگاه میکردم ،دقیقا هر کاری گفته بودن برعکسشو سر من آورده بود 

تهشم محکوم شدم آدم درک نکنیم ،هر چند بخشیشو قبول دارم ،تو بدترین موقعیت ممکن بودم اونموقع 😅و نمیتونستم درکش کنم ...در واقع بدترین موقع زندگی جفتمون بود و بچه بودیم ‌...

حتی اونم منو درک نمیکرد اون ماه  ،هیچکی ،اینقدر وضعیتم وخیم بود که حتی یکی از دوستام که باهاش از اونموقع در ارتباطم میگفت چقدر تغییر کردی تو و اینا رو حتی نمیدونه 😅هیچکی به جز یکی از دوستام نمیدونه چی کشیدم ...هعی 😅یه هو به یادش افتادم که قراره بالاخره این هفته تو یه تایم دانشگاه باشیم 😂

You're all the things I've got to remember

از اینا بدتر یکی تو کلاسمون هست گاهی به هم نزدیک میشیم گاهی دور ،خیلی شبیه کراشمه ،در واقع من ازش دوری میکردم چون منو یاد کراشم میندازه همیشه به خصوص نگاهشون خیلی شبیه همه ،جدیدا که با خودم صلح کردم ،این بچه بهم نزدیک میشه و ...خیلی بامزه میشه 😅همچنان معتقدم حتی از فاصله ی چند سانتی متریم نگاهشون شبیه همه ...نگاه کراشم ولی مرموزانه ست 😂آدم ذوب میشه از اون نگاه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 👌🏻دیگه کراشی روش ندارم به هر حال تو این سه سال آینده هر لحظه ممکنه ببینمش 👌🏻

خداروشکرررررررر منم کاش به این مرحله برسم عین اینه دق جلو چشامه خداروشکر ترم بالاییه باز

من وایسادم منو نمیشه کشت

خداروشکرررررررر منم کاش به این مرحله برسم عین اینه دق جلو چشامه خداروشکر ترم بالاییه باز

کلا یه سال بالاتره از من  ،هر چند وقتایی که بیاد دانشگاه و اگه شانس بیارم تو یه بیمارستان نباشیم نمیبینمش بعدا زیاد 

ایشالا 

اتفاقا یکی تو ورودیمون شبیه شه خیلی زیاد ،مدتها عامل دق دادن من بود به خصوص بعد از جدایی کاملمون کلاساش باهام مشترک بود یا باهام میومد سر کلاسا ،الان همون بچه میچسبه بهم خیلی برگ ریزونه برام 

وقتی قسمت نباشه ایشالا یه جایی از فکرش رها میشی ...هر چند امیدوارم بهش برسی 🌱

کلا یه سال بالاتره از من ،هر چند وقتایی که بیاد دانشگاه و اگه شانس بیارم تو یه بیمارستان نباشیم نمی ...

اصلا اول اون روم کراش بود انقدر دورم پلکید و موس موس کرد  منم کراش زدم

چیشد بیخیالش شدی؟چطوریییییی

من وایسادم منو نمیشه کشت

اصلا اول اون روم کراش بود انقدر دورم پلکید و موس موس کرد منم کراش زدمچیشد بیخیالش شدی؟چطوریییییی

الهی ...

اتفاقی ...بعد از اینکه یکی از بهترین آدمای زندگیمو به خاطرش از دست دادم و کار خاصیم ازم بر نمیاد ،یعنی نمیتونم گندی که زدمو جمع کنم ،از همه شون دوری میکنم ...خیلی پر از گارد بودم نسبت به پسرا و در جنگ بودم ،سعی کردم خودمو رها کنم بچسبم به درس و پیشرفت و آرزوهام ،تا حدی موفق شدم 

الهی ...اتفاقی ...بعد از اینکه یکی از بهترین آدمای زندگیمو به خاطرش از دست دادم و کار خاصیم ازم بر ن ...

ببین من هرکار میکنم درس بخونم نمیتونم و این ترمم بشدت سنگینم

یعنی خیلی بی قرارم و مشکل تمرکز دارم تا میام درس بخون فکر اون میاد توسرم بخدا دیوونه شدم

من وایسادم منو نمیشه کشت

ببین من هرکار میکنم درس بخونم نمیتونم و این ترمم بشدت سنگینمیعنی خیلی بی قرارم و مشکل تمرکز دارم تا ...

چون اولشی ،منم این گند رو زدم ...

من درباره اش مینوشتم تا آزاد شدم به نسبت بازم 🥲و یکی از دوستام دید حالم بده خیلی باهاش حرف زدم تا آروم شدم 

چون اولشی ،منم این گند رو زدم ...من درباره اش مینوشتم تا آزاد شدم به نسبت بازم 🥲و یکی از دوستام دید ...

اخه میدونیییییی تا نگاش میکنم ذوق میکنه ولی دیکه هیچ حرکتی نمیزنه بازم بیاد سمتم منم دارم دق میکنم 

من وایسادم منو نمیشه کشت

اخه میدونیییییی تا نگاش میکنم ذوق میکنه ولی دیکه هیچ حرکتی نمیزنه بازم بیاد سمتم منم دارم دق میکنم

میفهممت ...

ما تو قهرم همین بودیم ...

من دوماهه رو مود اخمم ...هنوزم وقتی میبینه منو استاپ میکنه ،یه نگاه میکنه ولی خب سعی کن بچسبی به درسات 👌🏻اگه وقتش بشه و اونی که بخواد میاد ...

من خودمم خیلی درگیر بودم بعد دیدم اونی که در توانش باشه همه چیز میاد جلو و حرفشو میگه بدون ترس 

چون اولشی ،منم این گند رو زدم ...من درباره اش مینوشتم تا آزاد شدم به نسبت بازم 🥲و یکی از دوستام دید ...

برام کرم میریزه این کثافط خدایاااااا من چی کنم از دست اینننن

من وایسادم منو نمیشه کشت

میفهممت ...ما تو قهرم همین بودیم ...من دوماهه رو مود اخمم ...هنوزم وقتی میبینه منو استاپ میکنه ،یه ن ...

میخوام بیخیالش شم خیلیم باخودم قول و قرار میذازم بعد یادم میره

من وایسادم منو نمیشه کشت