یک ماه پیش پیجشو چک کرده بودم ،بماند که هر چی دوست و فامیل داره الان اسمش تو ساجستام هست 🫠باز کنجکاو شدم برم چک کنم ،همچنان پیجش بازه ...
من مدتها دی اکتیو بودم ،معلوم نیست کی تا حالا بوده این پیجش که باهاش کار میکرده چون یه مدت نبود و من اینو دیده بودم ولی کسیو فالو نکرده بود اونموقع
اصلا همینش برام عجیبه یعنی هنوز دوز دختر نداره 😅خیلی رو پرایوسیش حساس بود اصلا ...پیج باز ،اصلا چیزایی که فالو کرده خیلی جالبه 😅سواد رابطه و کلا چیزایی که مربوط به رابطه ست و کلی چیز دیگه، جالب اینجاست داشتم پیجشاشونو نگاه میکردم ،دقیقا هر کاری گفته بودن برعکسشو سر من آورده بود
تهشم محکوم شدم آدم درک نکنیم ،هر چند بخشیشو قبول دارم ،تو بدترین موقعیت ممکن بودم اونموقع 😅و نمیتونستم درکش کنم ...در واقع بدترین موقع زندگی جفتمون بود و بچه بودیم ...
حتی اونم منو درک نمیکرد اون ماه ،هیچکی ،اینقدر وضعیتم وخیم بود که حتی یکی از دوستام که باهاش از اونموقع در ارتباطم میگفت چقدر تغییر کردی تو و اینا رو حتی نمیدونه 😅هیچکی به جز یکی از دوستام نمیدونه چی کشیدم ...هعی 😅یه هو به یادش افتادم که قراره بالاخره این هفته تو یه تایم دانشگاه باشیم 😂