2777
2789
عنوان

شوهرم زیر آبی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 36 پست

نمیدونم واقعاااا اگر بعد از طلاق وضعیت مالی و روحی و..خیبی افول پیدا میکنه شتر دیدی ندیدی اگر که فرق نمیکنه انچنان جدا شو ولی درکل نزار قُبح خیانت جلوی روت بریزه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم شاید من دیگ بیخیالم

اگه مشکلی با این قضیه نداری نباید تاپیک میزدی و خودت رو آزار بدی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

با زنای دیگه رابطه جنسی داره بعد داری از خوشبختی حرف میزنی؟؟

از لای بته عمل اومدی انقد بی چارچوبو خط قرمزی؟وای خدا امیدوارم که فیک باشی و داستان الکی ساخته باشی 

حسبی الله ❤
با زنای دیگه رابطه جنسی داره بعد داری از خوشبختی حرف میزنی؟؟از لای بته عمل اومدی انقد بی چارچوبو خط ...

واسه یه سریا شکم سیر و سقف بالاسر انگار خوشبختیه 

بعد من دارم ازغصه میمیرم خدایا نمیدونم شایدم کار درستو اینا میکنن

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

چون با اکثر خانوما راحته یه وقتایی هم بوی عطر زنونه میده

زندگیتو خراب نکن واسه هیچ و پوچ ، اولا که هزار تا صیغه هم داشته باشه ، تو تنها زنشی ثانیا تو مادر بچه شی ، اطرفی از کجا معلوم تمام اینا شک و تردید نباشه ، تازه اگرم باشه مگه دیونه ای زندگی به این خوبی رو بزاری واسه یه زن دیگه و بری .

بشین لذتتو ببر فک کردی بعد طلاق زندگی خوبی در انتظارته ؟؟؟

با زنای دیگه رابطه جنسی داره بعد داری از خوشبختی حرف میزنی؟؟از لای بته عمل اومدی انقد بی چارچوبو خط ...

شما همسرت پاک سالمه؟ کاملا مطمعنی؟

من از لای بته عمل امدم شما که لای درخت عمل امدی سایه به سایه دنبال شوهرتی فک کنم...قفل الت هم حتما بهش زدی؟ 😂

چه عجب تاک و توک خانوم عاقل هم پیدا میشه اینجا

واسه اینکه زندگی من دقیقا برعکس اسی هست   شوهرم خیانت نمیکنه کلا همیشه مثه مرغ تخم گذاشته پیش من ولی چه فایده ، من و بچه هام پیشش آرامش نداریم ، مدام با منو بچه هامون دعوا میکنه ، کتک میزنه ، یه قرون بهم پول نمیده ، با کل خانوادمو فامیلام قهره ،  مدام فحش میده ، بعضی مواقع خودم بهش میگم تو رو خدا برو یه زن دیگه بگیر بلکه دو روزم بری پیش اون ، من یه نفس راحت بکشم

شما همسرت پاک سالمه؟ کاملا مطمعنی؟من از لای بته عمل امدم شما که لای درخت عمل امدی سایه به سایه دنبال ...

من کاری ندارم میخوای بی خیال خیانت بشی ولی خب سخته و خیلیا کنار نمیان با همچین موضوعی ! در هر حال نباید قضاوت کرد هر کسی شرایط و تحمل خودش و داره