2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه✨️ انواع لباس لری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 225 پست
ولی بی شوخی عالی اوا

ا خومن دش تصور کردم ، ار وه مه با  خو همه رنگش هام سوز و سور و سی و اسپی😂

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

ا خومن دش تصور کردم ، ار وه مه با خو همه رنگش هام سوز و سور و سی و اسپی😂

خوت نازاری هر رنگی کنی ور نازار تر وی😌

🥂شهرگم شهر عزیزم شهر شیرینه منه گوشه گوشه‌ی آب و خاکش دین و آینِ منه🥂 لرستان🪧🏡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوت نازاری هر رنگی کنی ور نازار تر وی😌

اوووووو نازار بیه خو د ری تو ساختنه شیردختر لر😂😍😍

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

دست ک گریتت ی کمم هله هلونه ااگوتن شاید ی بارونه بیایه

ن د نگوتیم، ولی مه هنی هل هل روم وه ره

لباسامون جوریین ک نمیشه پارچه جنس بد توشون ب کار برد لامصبا باید حتما جنس درجه یک باشن 😂😂✨️

اع  ولا چ گوتیش، اوسه دینی مین ای عروسیا زن قشنگه ک میپششو چنی ای لباسا برق و زال زنن د ورشو،ی خورزه ماله ک پششو هه چنی بدت زه هرچی لباس محلی هیسا میا

اع ولا چ گوتیش، اوسه دینی مین ای عروسیا زن قشنگه ک میپششو چنی ای لباسا برق و زال زنن د ورشو،ی خورزه ...

اصلا خو نمیسن د ور ا جنس پارچه جومه گن با 

خیلی شبیه لباس کردا هست چرا؟؟

اونی ک دوستمون فرستاده واقعا هم کردیه فک کنم اشتباه ارسال کرده لباس لرستان رو گذاشتم اما بازهم میزارم، این ی خانم خارجیه ک شوهرش لره اینجا لباس لری لرستان تنش کرده جلیقه ما با کردا خیلی متفاوته و همینطور آستین لباس هم اینکه ما از ی نوع سربند لری ب نام گُلوَنی استفاده میکنیم کردا معمولا استفاده نمیکنن

این لباس لرستانه😍

عزیزم بااحترام؛ این لباس کوردی هست

حتی این خانوم هم کورد هستن

خانوم بفرین احمد پور خیاط بوکانی هستن میتونی بری تو پیجشون ببینی

این نوع لباس رو کوردای ارومیە تااااا میرسە بە کرمانشاە میپوشن همە،البتە لباس کوردی مدل دیگە هم دارە

شاید هم ایلام ،مطمئن نیستم برا ایلام