2777
2789

خانم بودن

هردو هم سن بودن

تو دوتا زمان مختلف

گفت دخترم یه لحظه

خیلی عذر میخوام شرمنده شما به سن ازدواج رسیدی؟ من سریع گفتم نه خانم

این یکی که پایین مینویسم اولی بود

اون یکی هم گوشی به دست بود گفت دخترم چندسالته؟ گفتم ۱۸ ، گفتم حتما میتواد نظر سنجی ای چیزی بکنه

یهو یه کاغذ گرفت جلوم گفت پسرم خلبانه ، شما قصد ازدواج نداری؟

من مامانم داشت جلوتر صدام میکرد زود گفتم ببخشید باید برم رفتم

چطور تو خیابون خواستگاری میکنن؟ چجوری اعتماد میکنن

شاید من دختر خوبی نباشم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاه برداریه جدیدهس

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خوشبحالتون منم دوستم واسش پیش اومده

من دلم نمیدونم چرا براشون میسوزه

حس میکنم چون رو زدن نباید روشون و زمین گذاشت🤣

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من برای پسرم‌میخوامت 😂😂😂حتما خیلی خوشگل بودی و خوش اندام 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم تو خوشگلی شما شکی نیست ولی از این کلاهبرداری ها زیاد شده یوقت باور نکنی.. گاهی بری تو پارک هم ...

ممنونم

چطوری کلاه برداری کنن؟ مالی مثلا؟

من برای پسرم‌میخوامت 😂😂😂حتما خیلی خوشگل بودی و خوش اندام

عزیزم منم چهره عادی و معمولی دارم

خب بعضیا مادر شوهر پسندند بعدشم اشکالی نداره بعداً می فهمند چه داود خطری هستی

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره