2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم راهنمایی میخوام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست

فقط خاک تو سر همچین داداش احمقی .اینا ارزش دارن آخه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بخدا منم به مامانم همین و میگمگوش نمیده میگه اخرش میفتی زیر دست همونا

چرا باید بیفتی زیر دست اونا😐 ببین عزیزم اگه زندگیت رو دوست داری ازونا دوری کن همون زن برادرت باز به همسرت چرت و پرت تحویل میده به هیچ عنوان نرو برای آشتی که بزرگترین اشتباهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار دماغشو بسوزون دیگه این حرفو نمیزنه

مامانم از وقتی ما قهریم با عروسش صمیمی تر شده

فک کن مهمونیا منو نمیگن اونو میارن

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

مامانم از وقتی ما قهریم با عروسش صمیمی تر شدهفک کن مهمونیا منو نمیگن اونو میارن

بعد تو بدبختی تو فقر و نداری عروس یه لگد ام میزنه پایین تر برن دخترو میخوان اون موقع

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

هرگز هرگز هرگز به نظرم جمعشون کن شوهرت جلو همه بگه این خانم این حرفارو زده یا ثابت میکنه یا میریم شکایت همونطور ک اون پیامارو داره ک شما چی گفتی شماهم پیامارو بده پاکم شده باشه پرینت میگیرن بگو مطمئنی من اینجور ادمی بودم اگر پوزخند زد و اینا بگو اگر ثابت نکنی من با داداشت بودم و اینا ینی خودت یه کاری کردی  بعدم رو کن ب داداشت بگو پس توهم پشت زنتی میگی من با داداشاش بودم؟ 

چرا باید بیفتی زیر دست اونا😐 ببین عزیزم اگه زندگیت رو دوست داری ازونا دوری کن همون زن برادرت باز به ...

ما جشن سیسمونی امروز داشتیم یه هفته ست مخ منو خورده که اونا رو هم دعوت کن🫤

ما جشن سیسمونی امروز داشتیم یه هفته ست مخ منو خورده که اونا رو هم دعوت کن🫤

عزیز دلم تو یه خانم عاقل و بالغی چرا باید اصلا تحت تاثیر حرفهای مادرت باشی خودت تصمیم گیرنده هستی اون کاری رو بکن که خودت دوست داری نه تحت تاثیر حرف دیگران.

به حرف مامانت گوش نده نسل اونها زنهای ضعیفی هستن ماها فرق داریم محتاج کسی نیستیم

جالبه انقدر با زنداداشم رابطم خوب بود

همیشه میگفت تو عین دخترمی

مامانم از وقتی ما قهریم با عروسش صمیمی تر شدهفک کن مهمونیا منو نمیگن اونو میارن

بزار بره کسی که دخترشو بزاره کنار عروس کنارش نمیمونه ی روز بمونه دو روز بمونه اتمام حجت کن با مامانت اگر دیدی طرفشه فقط لبخند بزن و برو محتاج ک نیسی اما ب شوهرتم نگو این جریان رو مثلا پرسیدم چن وقت ی بار بگو اره رفتم یا کار دارن یا فلانه خودتو سرگرم کن 

بزار بره کسی که دخترشو بزاره کنار عروس کنارش نمیمونه ی روز بمونه دو روز بمونه اتمام حجت کن با مامانت ...

اخه نمیتونم 

عاشق مامانمم