2777
2789
عنوان

نظر شخص شما چیه؟

429 بازدید | 42 پست

سلام وقتتون بخیر 

اینجا موردی هس که با وجود داشتن شرایط اقتصادی خوب و امکانات رفاهی احساس خوشبختی نکنه؟و دلیلش؟

و برعکس موردی هس که موقعیت اقتصادی مث مسکن و ..  در حد عالی نی ولی بقیه موارد زندگیش خوبه 

و احساس خوشبختی و آرامش داره؟

ممنون میشم از تجربیاتتون بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احساس خوشبختی میکنم ولی اوضاع مالیمون خوب نی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

ما هم خیلی خوشبختیم چون همدیگرو دوس داریم   یه خونه داریم که نصفش وامه 

کارمون رو هواس!!!! ولی نمیدونم چرا شادیم!

مثلا الان دوهفته س همسرم بیکاره! 8-9 ساعت میخوابیم و بقیه 24 ساعتم یا بازی میکنیم یا بیرونیم

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
جدی؟؟؟ 😐😐😐

ن الکی مثلا من اون خانومه بودم 

ک گف 20تومن ماهانه درامدشونه

اما نمیدونه چجوری استفاده کنه 

احساس خوشبختیم نمیکرد😩😩😩

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

من مشکل مالی ندارم یعنی نه خیلی توپ ولی کمبودی حس نمیکنم در عوض ی لحظه هم آرامش ندارم همش ذهنم درگیره 

درگیر رفتارای زشت آدمای دور و برم مشکلات جامعه و...

آرامش باید ذاتی و درونی باشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

بهرحال هر کسی چه پولدار و چه بی پول توی این دنیا کامل مطلق نیست هر کسی حتی شده تنها به غم توی دلش هست صدرصد 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕