2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق دارم شک کنم یا نه

75 بازدید | 10 پست

شوهرم یه شب گوشیشو برداشتم همینطوری 

اصلا دست نمیزدم گفتم بزار یه نگاه کنم ببینم 

رفتم دیدم تو بلاکی ها تلگرامش 2 نفر رو بلاک کرده 

پرسیدم اینا کین یکیشو حدودی می‌شناختم دخترخاله دوستش بود گفت این زیباست سامان با گوشی اون به من زنگ زد منم سیو کردم ببینم شماره کیه دیدم این دختره اس تو تلگرام استوری میذاشت دستم میخورد نگاه میکردم شمارشم پاک کردم ولی تو تل پاک نشد بلاک کردم که استوریش اینا نیاد 

یکیش هم اسمش سهیلا بود دوست دختر قبلی شوهرمم اسمش سهیلا بود گفتم این کیه گفت به خدا نمی‌دونم اصلا کی بلاک کردم یادم نیست شماره هم نداشت انگار اکانت پاک شده بود 

گوشیشو آخرین بار چندین ماه پیش دیدم بلاکی نداشت تازه اومده بودن

حق داری ولی گیر نده همین که گفتی بسه یه مدتم سر سنگین باشی کفایت میکنه خیلی شک داری زیر نظر داشته باش مثلا قایمکی تلگرامشو بریز رو گوشبت بعد پیامکا و اینارو کلا حذف کن  ولی نزار مشخص بشه چون کار جالبی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری ولی گیر نده همین که گفتی بسه یه مدتم سر سنگین باشی کفایت میکنه خیلی شک داری زیر نظر داشته با ...

هک کردم چیزی نبود خودش میگه اگه میخواستم کاری کنم که باهات نمیموندم 

زیر زیرکی ی کارایی میکنه ولی این راهی ک تو میری درست نیس ب روش میاری اون زرنگ تر میشه بیشتر حواسشو ج ...

به نظرت باهاشون حرف میزده یا اونا بهش پیام دادن بلاک کرده

هک کردم چیزی نبود خودش میگه اگه میخواستم کاری کنم که باهات نمیموندم

نباید بهش بگی حقیقتا اگر کاری کنه که خودشو جمع میکنه نفهمی اگر م کاری نکنه خودتو زشت میکنی اینقدر با جزئیات براش حرف نزن راجب کارای خودش

نباید بهش بگی حقیقتا اگر کاری کنه که خودشو جمع میکنه نفهمی اگر م کاری نکنه خودتو زشت میکنی اینقدر با ...

هک رو که نفهمید منم هر چی فکر کردم خب دلیل بلاکی هارو نفهمیدم ازش دلیل خواستم اونم گفت 

هک رو که نفهمید منم هر چی فکر کردم خب دلیل بلاکی هارو نفهمیدم ازش دلیل خواستم اونم گفت

هیچ وقت هیشکی نمیاد دلیل برات بیاره  سعی کن جدا گونه حواست باشه زیادم خودتو اذیت نکن شاید چیزی نبوده شاید پیام دادن شوهرت بلاک کرده