2777
2789

خییلی بی انگیزه ام دوست دارم بمیرم ، مشاور هم دارما ولی اصن به برنامه عمل نمیکنم 

از خودم بدم میاد 

شما این دوران رو چجوری گذروندید

خدایا بسهه دیگهههه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سختی

امشبم داشتم بهش فکر میکردم به اون دوران

از من بهت نصیحت اونقدر بخون که بعدش شد نگی کاش میخوندم حتی یساعت بیشتر

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

ببین همش 8 ماهه تو تک تک سلولای مغزت جاکن که باید بخونم وموفق بشم وبعدش تابستون برو عشق وحال تفریح با لذت با حال خوب و.. 

اگر واقعا عشق چیزی تو دلت باشه انگیزه چیه حتی از خواب شبتم میزنی 

گاه اراده بر کاری قوی شود هیچ بدنی احساس ضعف و ناتوانی نمی‌کند امام صادق ع  ( داشتم راجب اینکه چطور مردمی مثل تسلا دو ساعت می‌خوابیدن و یا ایلان ماسک زمان ورشکستگی ۲۱ ساعت کار می‌کرده تحقیق میکردم یکی اینو گفت خدایی یه پا روانشناس و محقق بودن)

ببین همش 8 ماهه تو تک تک سلولای مغزت جاکن که باید بخونم وموفق بشم وبعدش تابستون برو عشق وحال تفریح ب ...

اراده ندارم ، پشتکار ندارم ، انگیزه ندارم و حتی نمی‌دونم چطور باید بدستش بیارم حال روحیمم افتضاحه که دوست دارم شبو‌روز بی دلیل گریه کنم

خدایا بسهه دیگهههه ...

اینو که فکر میکنم گریم‌میگیره ، اصن تو وضع روانی خوبی نیستم

اگه عقب موندی باید برنامه بچینی، رک بگم سخت میگذره، خیلی سخت، فراتر از تصورت. البته اگه بخوای واقعا تاپ باشی. ولی اون لحظه که نتایج اومد حتی یک هزارم اون سختی توی تنت نمیمونه. هیچوقت به خودت نمیگی ایکاش نمیخوندم. نمیگی ایکاش به خودم راحت میگرفتم.

بشین به این فکر کن که خیلیا دانشگاه خوب قبول میشن رشته مورد علاقشون بعد شما باید تو یه دانشگاه که معلوم نیست چیه و رشته ای که به درد نمیخوره درس بخونید که کل ایندتون رو ممکنه بد کنه.

بشین به اینکه  چقدر درس خوندن تو دانشگاه های قوی و رشته ای که دوست داری جذابه