2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی کمکم میکنین

122 بازدید | 17 پست

سلام مامانای گل 

سوالی داشتم از خدمتتون 😎

کیا بیمارستان زهرای مرضیه زایمان کردند؟هزینه ش و محیطش چجوریه تر وتمیز هست؟ کادرشون چی ؟راهنمایی م کنید لطفا ممنون

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

من سال 94 زایمان طبیعی دلشتم تو بیمارستان زهرا مرضیه که واقعاااا عاالی بود از لحاظ تمیزی و کادر و پرستاراش 

اون سال هزینه ام 600 هزار تومن شد

من که خیلی راضی بودم و البته مامای خصوصی و اتاق خصوصی داشتم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
سلام یکی از آشناهای ما چند روز پیش طبیعی زایمان رد اونجا خیلی راضی بود کلا فکر کنم۱۶۰۰ داده بود

ببخشید با بیمه تکمیلی اونجا قرار داد دارند؟

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
خیلی هم عالیه .دردو تسکین میده .تمام کشورای خارجی ب مرد اجازه ورود میدن 

عزیزم تمام کشورای خارجی از ماه اول بارداری واسه مرد کلاس و دوره روانشناسی میذارن واسه چیزایی که تو اتاق زایمان میبینه.کم چیزی نیست و کمتر مردی میتونه باهاش کنار بیاد.خود زنم خجالت میکشه و میگه چه غلطی کردم گفتم شوهرم بیاد.همینا به زن استرسم میده