2777
2789

صحبت مهاجرت بود بابام در اومد گفت برو کشورای عربی اونجا بیشتر دوست دارن💔💔💔💔💔🥺🥺مامانمه میگه دختره ی ……..ت اصلا نمیتونی ازدواج نکنی

و چپ میرم راست میام دارن بهم بد بیاره میگن فحش میدن ب.🙂🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخام تا آخر عمر مجرد بمونم پشیمون میشم؟؟دلم نمیخاد ازدواج کنم

منم می‌خوام مجرد بمونم بنظرم پشیمون نمیشیم 😁

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

یعنی چی همین جوری بی دلیل فروش میدن ؟ اونم به بچه خودشون

من با یک نفر ک دوسش داشتم ارتباط گرفتم و سر اون قضیه تا میام حرف بزنم بد بیراهه بم میگن .

و امروزم داشتن حرف زور میزدن درست جوابشون دادم گفتم بچه نیستم در اومدن گفتن بچه هستی اگ نبودی فلان شرو کرد

وا!!!!چه پدرمادری !!!خدا خوبشون کنه

هیچی برام کم نگذاشتناااا 

هرچی خواستم برام تهیه کردن و پشتم بودن ولی اخلاق ندارن از بابام همچین حرفی محال بود و با شنیدنش حالم از خودم بهم خورد و اصلا انتظار نداشتم .

منم می‌خوام مجرد بمونم بنظرم پشیمون نمیشیم 😁

😁اومممم.

میدونی ازدواج خدا قرار داده و سنت پیامبره و هرچی هست و نیست بالاخره بین همه زن و شوهرت هست بعضی ….مگه فقط منم ک این حرف بم میزنن .

من قبلا اینجوری نبودم ولی الان بمیرمم دیه دور ازدواج نمیرم

اره در حد چت فقط و چند تا جلسه حضوری صحبت در چارچوب مناسب .

رفتارپدرومادرت درست نیست اگه نگرانتم هستن بایدباهات رفیق باشن  با حرف زدن درست ازت مراقبت کنن به حرفشون ام گوش کن اکثرپسرهادروغگوان وفقط بخاطراون موضوع دنبال دوستی میرن