2777
2789
عنوان

تا حالا به همسرتون مسافرت هدیه دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 48 پست
خیلی کار قشنگی هستبه نظرم. ولی سفر قشم رو باید باهاش هماهنگ کنی. من یک بار یه سفر یه روزه کادو دادم ...

مثلا چی کار کردید تو اون سفر ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هدیه مردونه زنونه نداره اگه هم داره قطعا این نوع هدیه کاملا مردونه اس مسأله اینجاس معمولا چند سال بعد میفهمیم مردا لیاقت حتی یه شورت هم ندارن که هدیه بدی بهشون. چه برسه سفر هوایی قشم. از ما گفتن. بدبین نیستم فقط اول ازدواج همین کار شما رو انجام دادم الان شانزده سال گذشته و مثل سگ پشیمونم.

خوشم میاد خودمون بیشتر دلمون تولد بازی میخواد 😂 منم میگم برای همسر میخوام تولد بگیرم ولی واقعیت این ...

تولد بهونس 

والا الان پول جمع کردم بهش بدم خرج می‌کنه آخرم میگه چی کردی برام 

حداقل خودمم برم مشهد یه زره پیش تمام رضا دلم آروم بگیره

کار نداره اون تایم آخه۳ روزه همش

بنظر من جذابه . اگر شرایطش رو داری انجام بده

دوست دارم یه روز منم این کارو کنم

خیلی دلم میخواد برم هتل ترنج

😍

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

واقعا نمیدونممنم درگیر فکر کردن به تولد همسرم 😅 اصلا نمیدونم مهمونی بزرگتری بگیرم براش یا نه .... ی ...

امم اینم هس

نه همشو خودم حساب نمیکنم

یه کمم از کارت خودش برمیدارم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هدیه مردونه زنونه نداره اگه هم داره قطعا این نوع هدیه کاملا مردونه اس مسأله اینجاس معمولا چند سال بع ...

عه

سخت شد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مثلا چی کار کردید تو اون سفر ؟

همیشه دلمون می خواست با هم بریم استخر ولی تو ایران که نمی شه. یه جایی رو اجاره کردیم که استخر داشت و تونستیم این آرزو رو برآورده کنیم.
 ماساژ جدا هم رزرو کرده بودم برای هردومون که خیلی چسبید.
قدم زدن توی بازار اون شهر که خیلی زنده و پر شوره (یکی از شهرهای شمال) و غذای خوب و ....
همین چیزها. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

خیلی کار قشنگی هستبه نظرم. ولی سفر قشم رو باید باهاش هماهنگ کنی. من یک بار یه سفر یه روزه کادو دادم ...

نه اون تایمو بیکاره

۳ روزم میشه کلا

تولد بهونس والا الان پول جمع کردم بهش بدم خرج می‌کنه آخرم میگه چی کردی برام حداقل خودمم برم مشهد یه ...

آخ آخ مشهد 

جان به امام رضا جان❤️

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

خوشم میاد خودمون بیشتر دلمون تولد بازی میخواد 😂 منم میگم برای همسر میخوام تولد بگیرم ولی واقعیت این ...

وای دقیقا😂

منم حوصلم سر رفته جدی

چرا من فکر می‌کنم این کار زنونس😆 

همیشه خودم برنامه های سفر و رزرو و این کارها رو میچینم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

همیشه دلمون می خواست با هم بریم استخر ولی تو ایران که نمی شه. یه جایی رو اجاره کردیم که استخر داشت و ...

چه جالب مرسی که گفتی، عشقتون پایدار

منم کادوی ماساژ دادم به همسر و خودم، عالیه واقعا 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊