باردارم چن روز پیش هوس خوراک لوبیا کردم
بعد پریروز لوبیا خیس کردم که ۲۴ ساعت خیس بخوره که فرداش برای ناهار بار بزارم.
از شانس فرداش رفتیم بیرون و خونه نبودم که بپزم لوبیا ۴۸ ساعت خیس خورد تا امروز ظهر ساعت یازده بارگذاشتم
با خودم گفتم خوب خیس خورده چنبارم آبشو عوض کردم زود میپزه
از یازده تا پنننننج رو اجاق بود ولی لوبیاها مثل سنگ
دیگه شوهذم گفت گشنمه ناهارو بده مجبور شدم همونطوری بیارم خیلی بد بود قشنگ صدای خرچ خرچ میداد لوبیاها.اعصابم خورد شد اینهمه زحمت اخرش نتیجه بد داد.از زود پزم اصلا استفاده نمیکنم گفتم بگم که کسی پیشنهاد نده😅
بنظرتون چرا نپخته بود؟از همین لوبیا تو قورمه سبزی هم میریزم خوب میپزه ولی تو خوراک اصلا نپخت بنظرتون چه دلیلی داره؟!