2777
2789

باردارم چن روز پیش هوس خوراک لوبیا کردم

بعد پریروز لوبیا خیس کردم که ۲۴ ساعت خیس بخوره که فرداش برای ناهار بار بزارم.

از شانس فرداش رفتیم بیرون و خونه نبودم که بپزم لوبیا ۴۸ ساعت خیس خورد تا امروز ظهر ساعت یازده بارگذاشتم

با خودم گفتم خوب خیس خورده چنبارم آبشو عوض کردم زود میپزه

از یازده تا پنننننج رو اجاق بود ولی لوبیاها مثل سنگ

دیگه شوهذم گفت گشنمه ناهارو بده مجبور شدم همونطوری بیارم خیلی بد بود قشنگ صدای خرچ خرچ میداد لوبیاها.اعصابم خورد شد اینهمه زحمت اخرش نتیجه بد داد.از زود پزم اصلا استفاده نمیکنم گفتم بگم که کسی پیشنهاد نده😅

بنظرتون چرا نپخته بود؟از همین لوبیا تو قورمه سبزی هم میریزم خوب میپزه ولی تو خوراک اصلا نپخت بنظرتون چه دلیلی داره؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز