2777
2789
عنوان

ببینید عموی شوهرم چی گفته واقعا شما هم همچین فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 32 پست

از اینا تو فامیل همه هس نمونه اش شوهر عمه من اصلا محل نذارین چی میگه 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت راست میگه 

آخرالزمان همینه دیگه ادم ها به گناهان خودشون افتخار میکنن و مومن ها از انجام تکلیف خودشون خجالت میکشن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

این دوره زمونه عجیب شده

قبلا اگر کسی رعایت نمیکرد و میخواست گند کاری کنه در خفا انجام میداد 

الان جوری شده کسی که میخواد دین و ایمان داشته باشه از ترس تمسخر در خفا دینداری میکنه

دیدم که میگما

مثلا نماز قبلا اگر کسی نمیخوند زشت بود الان اگر کسی بخونه انگار مورد تمسخر قرار میگیره 

یا توی عروسیا اگر کسی مشروب نخوره بهش میخندن

واقعا عجیب شده

اتفاقا از رو اطمینانی که دارم خیالم راحته اونی که نگاه میکنه باید دودستی بچسبه چون اون شوهرش کنترل ن ...

منظورم این بود که قدرشو بدون عزیزم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

اها فکر کردم منظورت اینه مواظب باش در خطره

نه عزیزم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

والا ما عروسیامون مختلطه برامونم عادیه اینجا یه امر غیر عادیه اوناییم که میمونن لزومن حرف همسر شما د ...

بله درست میگی همه هم برای نگاه کردن زنا نمیرن .اما بعضیا واقعا خدایی میاد حال کنن بین زنا .قشنگ سنگینی نگاهاشون معلومه

احسنت به همسرت شماهم ازاین اخلاقش تعریف کن زمانه بدی شده دیدم مردهایی که عروسی مختلط رفتن بعدا اندام ...

تو خانواده خودمون یکبار از سر این دعوا شده بود .مرد یکی از اقوام به زنداییم گفته بود جووون .شوهرش ناراحت شده بود به زنش چرا خودتو جلوش نپوشوندی

هنه مردا میان با زناشون میرقصن شوهر من نمیاد انگار تنهام

برادر شوهرای منم دوتاشون برای رقص نمیان شوهر منم بااصرار میاد برای رقص اتفاقن دیشب عروسی پسر جاریم بود شوهرم بیرون با دوستاش بود من عصبانی شدم تنهام بیاین همگی داخل